Išskirtinis atvejis Obradovičiaus komandose – žaidėjas rungtyniavo 40 minučių

2019-10-04 14:54
Nuotr.: Basketnews.lt/D.Lukšta
Nuotr. Basketnews.lt/D.Lukšta

Stambulo „Fenerbahče“ komandos Eurolygos starte Derrickas Williamsas žaidė visas 40 minučių, o tai Željko Obradovičiaus ekipose yra itin retas įvykis.

Tai tik antrasis atvejis, kai Obradovičiaus treniruojamoje komandoje Eurolygoje krepšininkas žaidžia be keitimų. Pirmąjį kartą tai įvyko 2004-2005 metų sezone, kai treneris dirbo Atėnų „Panathinaikos“, o Jaka Lakovičius akistatoje su Vitorijos „Tau Ceramica“ žaidė visas 40 minučių.

Williamsas pelnė 19 taškų (4/8 dvit., 3/9 trit., 2/4 baudos), atkovojo 10 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir surinko 20 efektyvumo balų, bet „Fenerbahče“ Madride krito 77:81.

Derrick Williams

Derrick  Williams
Komanda: Stambulo Fenerbahce
Pozicija: SF, PF
Amžius: 28
Ūgis: 203 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: La Mirada, JAV

„Bus lengviau, kai į aikštę grįš Janas Vasely ir Joffrey Lauvergne. Jeigu treneris nori, kad žaisčiau 40 minučių, tai aš esu pasiruošęs padaryti bet ką, ką jis pasakys. Per pasiruošimo etapą tam pasirengiau“, – teigė Williamsas.

„Fenerbahče“ kovoje su „Real“ vertėsi 10 žaidėjų rotacija. Aukštaūgių pozicijose be Williamso žaidė Ahmetas Duverioglu (3 min.), Nikola Kaliničius (14 min.) ir Vladimiras Štimacas (23 min.).

Be Williamso, dideliu minučių skaičiumi išsiskyrė ir Nando De Colo (35,5 min.).

„Dėl skirtingų priežasčių neturėjome gero pasiruošimo sezonui. Daug žaidėjų buvo su rinktinėmis, kai kurie patyrė traumas. Visgi prisiminus, kaip atrodėme prieš 10 dienų, manau, kad žaidžiame tikrai geriau“, – po mačo sakė Obradovičius.



Komentarai:

Sensta senelis
Matyt pamiršo :D
2019-10-04
-4
Atsakyti
alio
lol speju paskaite mano komentara,kur parasiau maco temoje,kad zaide williams visa maca,is to straipsni sukure
2019-10-04
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.