Čempionų lygoje – rekordinis arbitrų skaičius iš Lietuvos

2019-10-07 14:07
Nuotr.:

Lietuvos arbitrai, vykusiame teisėjų seminare La Divono mieste sulaukė tarptautinės krepšinio asociacijos (FIBA) pripažinimo.

Jame paaiškėjo, kad artėjančiame FIBA Čempionų lygos turnyre darbuosis 5 Lietuvos teisėjai: Vilius Mačiulaitis, Tomas Jasevičius, Gintaras Vitkauskas, Gvidas Gedvilas ir Gintaras Mačiulis.

Mačiulaitis, Jasevičius ir Vitkauskas šiame turnyre darbuojasi nuo pat jo įkūrimo. Gedvilas kvietimą gavo pernai, o Mačiulis debiutuos šiemet.

Daugiau teisėjų už Lietuvą Čempionų lygoje turės tik Turkija, kuri delegavo 6 arbitrus.



Komentarai:

djgaffer
Nu jo,įdomiai čia FIBA elgiasi.Į PČ visokius panamiečius siunčia,o ČL jau paskyrė ir mūsų arbitrus.Ten rimtai kažkokie durniai dirba,kurie visiškai pasiklydę savo mintyse.
2019-10-07
+1
Atsakyti
NG
:DDD Pasaulio cempionatui nereikia teiseju is Lietuvos. O kaip Cempionu lygai, tai net 5. Idomi ta supuvusi FIBA. Bent jau musu teisejai papildomai pinigelio uzsidirbt gales.
2019-10-07
+8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.