„Rytui“ perduota 18 naujų JEEP visureigių raktelių

2019-10-21 13:45

Vilniaus „Ryto“ komandos žaidėjai visą šį sezoną vairuos „CityBee“ JEEP visureigius. Krepšininkai ir klubo administracija keliaus naujutėlaičiais, komfortiškais ir ekonomiškais visureigiais „Jeep Renegade“, kurių klubui perduota net 18.

Vardas – ir arenai

Krepšininkai galės išbandyti įvairiausių modifikacijų „Jeep“ visureigius – turinčius benzininius ir dyzelinius variklius, dviejų ir keturių varančių ratų pavaras, įvairaus galingumo – nuo 120 iki 170 AG.

Klubo žaidėjai automobilius naudos per automobilių dalijimosi „CityBee“ platformą, todėl jiems nereikės rūpintis tokiomis paslaugomis, kaip mokamas automobilių stovėjimas, draudimas, ar techninė automobilio priežiūra.

„Asmeninis automobilis krepšininkams yra reikalingas – ne tik važinėjimui į treniruotes, bet ir kasdieniniams asmeniniams poreikiams patenkinti. Dalis žaidėjų Vilniuje yra naujokai, o automobilis – puiki priemonė susipažinti su miestu. Džiaugiamės partneryste su visame pasaulyje gerai žinomo prekės ženklo „Jeep“ atstovais Lietuvoje – tai vieni nedaugelio automobilių, į kuriuos lengvai telpa visi mūsų aukštaūgiai“, – sako Vilniaus „Ryto“ klubo direktorius Rolandas Jarutis.

Automobiliai – ne vienintelis „Jeep“ indėlis į Vilniaus krepšinį. Auksiniu Vilniaus „Ryto“ klubo rėmėju šių metų pavasarį tapusio „Jeep“ vardu pavadinta ir arena, kurioje komanda žaidžia namų rungtynes.

„Galimybė prisidėti prie Vilniaus krepšinio pergalių – didelė garbė mūsų atstovaujamam „Jeep“ prekės ženklui. Žaidėjai tikrai įvertins, ką reiškia „Jeep“ siūlomas komfortas bei pravažumas. Daug jų turi šeimas, todėl erdvė bei saugumas jiems taip pat labai aktualūs“, – teigia oficialaus „Jeep“ importuotojo Baltijos šalyse „Autobrava“ vadovas Laurynas Žukauskas.

Krepšininkai pabrėžia universalumą

Automobilio pasirinkimas krepšininkams yra svarbus procesas dėl praktiškumo – aukštaūgiai paprasčiausiai netelpa į daugelį lengvųjų automobilių.

„Automobilis man – susisiekimo priemonė, tačiau ji turi būti saugi ir patogi visai šeimai. Anksčiau esu vairavęs „Jeep“ modelius – jie man patiko dėl aukštos sėdėjimo pozicijos ir erdvės salone. Mano ūgio žmonės ir šiaip telpa ne į kiekvieną automobilį, o čia dar ir už manęs ant galinės sėdynės galima atsisėsti. Šeimoje turime mažą vaiką, tad erdvė ir didelė bagažinė mums – svarbus prioritetas“, – teigia praėjusią vasarą Lietuvos krepšinio rinktinėje debiutavęs 197 cm ūgio puolėjas Arnas Butkevičius.

„Ryto“ klube 2019–2020 m. sezone debiutavęs meksikietis Pako Cruzas teigia mėgstantis amerikietiškus automobilius, tad sužinojęs, jog visus metus galės vairuoti „Jeep“, itin apsidžiaugė – anksčiau keliais tokiais modeliais važinėjęs krepšininkas gerai žino jų privalumus.

„Praėjusią savaitę į Vilnių atvyko mano šeima, todėl automobilis mums labai pravers. Nors rungtynių grafikas įtemptas, tačiau laisvu laiku su artimaisiais stengiuosi ištrūkti iš namų ir nukeliauti kur pavalgyti ar pasidairyti po apylinkes, susipažinti su Vilniumi. Tai, jog naudosime „Jeep“ automobilius, vertinu labai teigiamai – jie saugūs, o keturi varantys ratai suteikia pasitikėjimo žiemą. Metus žaidžiau Latvijoje, tad žinau, ką reiškia jūsų žiemos. Šiltasis sezonas, mano akimis, čia apskritai trunka tik porą savaičių“, – juokiasi 191 cm ūgio gynėjas Cruzas.



Komentarai:

nu ir šššš....
Baisus pažeminimas komandai tokias šlamštą mašinas duoti - is it a f..ing joke??? Ou mai god... Giliai mėšle paliko komandą - tai tikras skandalas. 😡
2019-10-21
-7
Atsakyti
Anonimas
o jau dziaugiasi o jau ,kad laimingi Pirdziunas sake vaziuos i kaima mociutei parodyt
2019-10-21
-7
Atsakyti
Nežinai rasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://srt.lt/F1z7
2019-10-21
+8
Atsakyti
Donce
O tai ble, citybee jau nelygis? :DD
2019-10-21
-2
Atsakyti
Anonimas
bet foto toks vaizdas kad tik zaideju galvos priklijuotos prie foto
2019-10-21
+4
Atsakyti
cha
idomu kas priverte echoda tokia striuke uzsidet. jai klubas tokias dalina tai nereiskia, kad privaloma tokia baise striuke nesiot. vienintelis ir uzsidejes. nieks is komandos nenesioja 😁😁😁
2019-10-21
-4
Atsakyti
:)
Nu, pagal rezultatus tai Rytui Opel Asconas galėjo duoti \'86 metų...
2019-10-21
+15
Atsakyti
Anonimas
zalfaniai,nebetrieskit britvom.
2019-10-21
-26
Atsakyti
sdf
kokie issisiepe ir patenkinti po vakarykstes pliuchos. taip sakant #priprate
2019-10-21
+12
Atsakyti
Andre
nu fotosopas tokio lygio kaip vakar zaidimas:) liudnai atrodo visa organizacija:) Galvytes mano 8metu sunus graziau sudetu :)
2019-10-21
+8
Atsakyti
bugis
gales vezt pralaimejimus
2019-10-21
+4
Atsakyti
po
Kaip po pralaimėjimų serijos labai geros nuotaikos pas chebra, Echodas su Sirvydžiu turintys tragiškas paskutines varžybas iš vis švyti, kažkaip keistai atrodo, žmonės serga už rytą mato jų bedvasį žaidimą, bet šypsenas prie naujų auto, sekmės!
2019-10-21
+8
Atsakyti
Parabellum
Vien tik pavadinimas, o realiai tokie dzipai moterims yra apgailetina. Visai kaip b tribunos mergaites, ar pati komanda, kuria kaip kokia pigia keeekse Zalgiris tvarko per visus galus.
2019-10-21
-1
Atsakyti
Anonimas
Ner pinigu normaliem zaidejam isigyti, bet zjbs imkit 18 nauju Jeep visureigiu. Durniai blet :D 5 vieta grupeje uzims eurocupo, pamatysit.
2019-10-21
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 20

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.