Be dviejų įžaidėjų likęs Jasikevičius: „Nelabai yra kada verkti“

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“
2019-10-24 11:52

Dvi staigmenas Eurolygos sezono pradžioje pateikusi Vilerbano ASVEL šią savaitę atvyksta į Kauną ir „Žalgiris“ šią prancūzų komandą pasitiks nukraujavęs. Dėl kirkšnies traumos Alexas Perezas nesitreniruoja nuo šeštadienio, o Rokas Jokubaitis vakar susižeidė pirštą.

Jeigu pastarasis mačą su ASVEL tikrai praleis, tai dėl Perezo paaiškės tik prieš dvikovą. Visgi net jeigu jis žais, treneris Šarūnas Jasikevičius sako, kad daug pagalbos iš meksikiečio nebus galima tikėtis.

Visas krūvis teks likusiems dviems įžaidėjams – Lukui Lekavičiui ir Thomasui Walkupui.

„Turime du įžaidėjus, todėl jeigu nieko neatsitiks, vienoms rungtynėms tai yra užtektinai, – ketvirtadienį prieš treniruotę „Žalgirio“ arenoje kalbėjo Jasikevičius. – Jie gana skirtingi. Yra kaip yra, nelabai yra kada verkti.“

Be Perezo „Žalgiris“ jau žaidė sekmadienį su Vilniaus „Rytu“ ir iškovojo pergalę, tačiau Jasikevičius pabrėžė, kad ta dvikova, priešingai nei maču su Madrido „Real“, nebuvo patenkintas.

„Su Madridu buvo labai solidžios rungtynės iš taktikos pusės, iš kantrybės, iš žinojimo, ką atiduoti, ką ne. Su „Rytu“ žaidėme prastai, – sakė „Žalgirio“ strategas. – Jie mūsų daug kur nenubaudė, bet susikūrė aibę metimų ir galėjo nubausti. 

Tai yra procesas, nereikia labai kreipti daug dėmesio į praeitos savaitės dalykus, bet buvo žengtas žingsniukas į priekį.“

ASVEL į Kauną atvyksta po triuškinamo pralaimėjimo praėjusią savaitę Miunchene, tačiau prieš tai namie patiesė Pirėjo „Olympiakos“ ir Atėnų „Panathinaikos“ bei taip pasiuntė žinutę likusiai Eurolygai.

Per pirmus du mačus ASVEL ekipoje spindėjo po 25 naudingumo balus rinkęs Tonye Jekiri, tačiau jis, anot Jasikevičiaus, nebus „Žalgirio“ gynybos akcentas.

„Vis tiek jie daug ką padaro iš gynėjų. Jekiri nėra tai labai centruojantis, verčiantis iš op krepšio. Prioritetai bus gynėjams, – sakė Jasikevičius. –  ASVEL žaidžia agresyviai, atletiškai ir reikia sustovėti fiziškai, reikia žaisti kantriai, savo krepšinį, kokį mes ateityje bandome galvoti, su daug pasirinkimų, su daug kamuolio judėjimo, su daug pikenrolo. Kuo daugiau tai žaisti, tuo labiau didėja šansai juos nubausti.“

Mačas su ASVEL – penktadienį 20 val.



Komentarai:

Nori susirasti sau merginą vieną naktį? Sveiki atvykę į --- http://Bredhot.Com
2019-10-25
-7
Atsakyti
Nežinai, kur rasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2019-10-24
-10
Atsakyti
Aha
Traumos visada blogai, o pg traumos dvigubai blogai, nes ir taip ta pozicija Zalgiryje tokia apskritai su klaustuku + Lekaviciaus forma po pasaulio cempo, atrodo, po truputi eina zemyn (bent jau pora paskutiniu rungtyniu su Realu ir rytu buvo gana prastos jam). Apskritai, manau, nereiktu nuvertint Asvelio, gal ir ne favoritai jie kazkokie, bet asmeniskai tikiuosi sunkios kovos. Kad tik Zalgirio zaidejai nepagalvotu, jog aplos prancuzus viena koja, nes toks poziuris butu tiesiausias kelias i pralaimejima, o sita pergale imt tiesiog privaloma.
2019-10-24
-10
Atsakyti
Normaliai cia Saras apsiko raudona degraduojancia sterva. Zalgiris belenkaip tvarke raudona skudura, o Saras sako blogai zaideme😂😂😂😂😂
2019-10-24
-5
Atsakyti
Dilmah
iškrito du lavonai
2019-10-24
-10
Atsakyti
Reikia stebuklo
kaip ir su real iki paskutiniu minuciu ispirko bilietus kai to netikejau sold out
2019-10-24
+10
Atsakyti
Wow
Liko tik apie 480 bilietų! Tiek ne daug iki SOLD OUT! Čia tai bent fanai! :)
2019-10-24
+10
Atsakyti
mod123
eikit visi komentatoriai ir suzaiskit geriau uz visus zalgirio izaidejus.
2019-10-24
+8
Atsakyti
zalgiris
pritarciau su perez tai is vis zopa laikysim is kurio mazai naudos dar kol atsigaus
2019-10-24
-8
Atsakyti
Anonimas
estas talentingesnis ir uz ta Jokubaiti ir begalvi Lekaviciu
2019-10-24
-18
Atsakyti
Anonimas
su tokiais izaidejais tik juokinam europa. zaideju selekcija, kazkas ziauraus si sezona, pagrindinis pg ne tik visiska kate maise nezaides rimtesniam lygy, bet ir fiziskai nepasirenges, sillnas ir jau nuo sezono pradzios aiskiai nepakelia kruvio
2019-10-24
Atsakyti
zalgiris
anksciau ar veliau tikrai praverstu papildymas
2019-10-24
+9
Atsakyti
zalgiris
bet tarkit lekavicius ar walkupas kazkuris gali ir nesuzaist naudingai
2019-10-24
-8
Atsakyti
kunigas
Prasideda... Walkupas yra medinis izaidejas, mediniai jo ir gerbejai. Galejo nekelt nosies aukstai, Velicka pasiimt, nors ne apsimeskim kad nematom kaip jis gerai zaidzia. O i prienus vietoj velickos yra ka siust - ta pati Krisa.
2019-10-24
-18
Atsakyti
Anonimas
juokinga kad isvis kalba apie suolelio sildytojus kaip netekima
2019-10-24
+4
Atsakyti
asas
Vienas 10min vidurkis kitas 0min vidurkis..o dieve koks praradimas apsimyzkit dabar
2019-10-24
-12
Atsakyti
djgaffer
Dabar net džiugu,kad Šaras iš Walkupo sugalvojo pernai įžaidėją daryti.Be jo visai sunku būtų.Su savo pareigom susitvarko,komandą neblogai Walkupas valdo.Pasiteisino toks Šaro eksperimentas.
2019-10-24
+23
Atsakyti
Valdas
Traumos neišvengiamos yra,tad papildymas dar praverstų vienas sg-sf žaidėjas
2019-10-24
+8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 25

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.