Prieš akistatą su „Chimki“ – jautri „Panathinaikos“ gynėjo žinutė

2019-10-28 22:26
Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Tyrese‘as Rice‘as ir praėjusią vasarą tragiškai žuvęs Tyleris Honeycuttas dvejus metus kartu rungtyniavo Maskvos srities „Chimki“ ekipoje bei buvo puikūs draugai.

Pasinaudodamas tuo, kad antradienį Atėnų „Panathinaikos“ klubas, kuriam atstovauja Rice‘as, Eurolygoje kausis su „Chimki“, gynėjas tviteryje pasidalijo dviejų draugų nuotrauka ir jautria žinute.

„Sugrįžti į „Chimki“ be Tylerio bus keistas jausmas. Kažkas tiesiog ne taip“, – asmeninėje paskyroje rašė amerikietis, šalia dar pridėjęs ir grotažymę „#LongLiveLilBro“ (tegyvuoja mažasis brolis, aut. past.).

Tyrese Rice

Tyrese  Rice
Komanda: Atėnų Panathinaikos
Pozicija: PG
Amžius: 32
Ūgis: 185 cm
Svoris: 86 kg
Gimimo vieta: Šiaurės Karolina, JAV

Honeycuttas 2018-ųjų liepą netoli Los Andželo apšaudė policijos pareigūnus ir užsibarikadavo savo namuose. Specialiųjų operacijų komanda pateko į pastatą, o jame rado vyrą be gyvybės ženklų.

Nemalonumų židinys kilo krepšininko namuose. Jo paties mama paskambinusi į policiją pranešė, kad sūnus elgiasi neprognozuojamai, todėl policijos pareigūnai reagavo į iškvietimą.

Vis tik Honeycuttas buvo nusiteikęs itin priešiškai – jis apšaudė atvykusius pareigūnus ir užsirakino namuose, o galiausiai pakėlė ranką prieš save.



Komentarai:

TDaY
Savo laiku vienas megstamiausiu zaideju buvo Eurolygoje. Gerai vsiems per galvas lildavo ir kamuolius imdavo. RIP
2019-10-28
+13
Atsakyti
Realus
pats uzsedo ant arklio. siaip gaila.
2019-10-28
-5
Atsakyti
Raisup
policija nusove... bam ir nera vieno is geriausiu europos kasioru.. gaila
2019-10-28
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 7

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.