Bogutą FIBA nubaudė pinigine bauda

2019-10-30 00:19
Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Australijos rinktinės aukštaūgis Andrew Bogutas buvo nubaustas 8,000 Šveicarijos frankų  (7242 eurų) bauda už tai, kaip elgėsi per ir po pasaulio čempionato pusfinalio rungtynių su Ispanija. Tai Australijos žiniasklaidai patvirtino FIBA.

Bogutas pusfinalio mačo pabaigoje po vieno iš teisėjų sprendimo rankomis rodė pinigų gestus, o po dviejų pratęsimų pareikalavusios dvikovos, eidamas į rūbinę, sušuko: „Sumauta gėda. Sukčiaujantys močkr*****. Paguglinkite, kur randasi suš***** FIBA biuras. Sumauta gėda.“

Ispanai laimėjo dramatišką pusfinalį ir galiausiai tapo čempionais, o australai liko be medalių, mažajame finale nusileidę prancūzams.

Pats Bogutas į FIBA baudą sureagavo sau įprastu stiliumi.

„Gal kas žinote, koks Šveicarijos franko ir Australijos dolerio kursas? Klausiu draugiško patarimo“, – savo „Twitter“ paskyroje rašė Bogutas.



Komentarai:

Ayo
Labai teisingai pasielge Bogutas nevyniodamas zodziu i vata. Tai yra duchu organizacija kuri niekada neprilygs NBA ir Eurolygai, NIEKADA. Sitiems urodams lygiuotis nebent su kitaicu CBA kibiro taure. Parsidaveliai. Gaila kad pasaulyje yra daug rinktiniu fanatiku kuriems viskas tiks ka duos FIBA.
2019-10-30
+2
Atsakyti
Na cia tai..
Mazu maziausiai ironiska
2019-10-30
+17
Atsakyti
a
GI SAKĖ NEBAUS, KAIP ČIA PINIGŲ VERGAI PERSIGALVOJO? :DDDDDDDDDDDD
2019-10-30
+1
Atsakyti
baudas deti gali
nes jie sedi ten kur sedi, ir kuria taisykles nes turi tam priejima. Taciau pagarbos negaus nei kurdami taisykles, nei deliodami baudas. amen
2019-10-30
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.