WikiŠliks E18: nematyta Marčiulionio ir milžino Bolo dvikova

2019-10-31 13:56

Artėjant Visų šventųjų dienai, „WikiŠliks“ savo naujausioje serijoje prisimena Anapilin iškeliavusius krepšinio atstovus.

Vienas iš didžiausių sukrėtimų krepšinio pasaulyje įvyko 1993 metais, kai autoavarijoje žuvo „krepšinio Mocartas“ Draženas Petrovičius. Kartą jis Kauno sporto halėje į „Žalgirio“ krepšį įmetė 34 taškus.

Laidoje parodyti vaizdai, kaip Manute Bolas per vieną ataką blokavo keturis metimus, o treniruotėse varžydavosi su Šarūnu Marčiulioniu.

Šarūnas Marčiulionis

Šarūnas  Marčiulionis
Pozicija: SG
Amžius: 55
Ūgis: 194 cm
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva

Laidoje apžvelgtas ir tų pačių rungtynių galingas Raimundo Čivilio pasirodymas, kuomet Arvydas Sabonis jau pirmajame kėlinyje susirinko penkias pražangas, o Čivilis per antrąjį kėlinį įmetė 16 taškų ir pelnė lemiamus taškus.

Juoda diena krepšinyje buvo 2004 metų spalio 14-oji, kai LKL rungtynėse tarp „Žalgirio“ ir „Atleto“ sustojo Tauro Stumbrio širdis.

Laidoje prisiminti Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjo Grigorijaus Chižniako, mirusio praėjusiais metais, epizodai žaidžiant Lietuvoje, taip pat buvę Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai Aleksandras Okunskis, Jacksonas Vromanas ir Andrea Emmettas.

Antroje laidos dalyje „WikiŠliks“ prieš penktadienio Kauno „Žalgirio“ ir Stambulo „Fenerbahče“ rungtynes pristato penkis gražiausius žalgiriečių epizodus žaidžiant su šiuo klubu.

Praėjusią savaitę klausėme, ką galingu dėjimu sumindė Tracy McGrady. Teisingas atsakymas – būsimą žalgirietį Kornelį Davidą. Sveikiname teisingai po „YouTube.com“ įrašu pasisakiusį Marių Baikauską ir kviečiame jį susisiekti su mumis el. paštu info@basketnews.lt. Žaidimo laimėtojui atiteks specialūs „WikiŠliks“ marškinėliai.

Šios savaitės mįslės nugalėtojui taip pat atiteks šis puikus prizas.

„WikiŠliks“ laidas pirmiausia pamato tie, kas remia mus per „Patreon“. Tapkite mūsų rėmėjais ir jūs!

Praėjusios savaitės laida:



Komentarai:

Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2019-10-31
+1
Atsakyti
kunigas
Dickey Simpkins gal tas kur per saba idejo?
2019-10-31
+2
Atsakyti
666
Tu gali tuos kelis sakinius ismokt ir nedrocint akim apacioj skaitydamas? nu tragiskai atrodo, kai ziuri ne i kamera, o po kamera. kitas dalykas, alfonso fordas netiketai mire? zmogeliuk, mire jis tiketai, nes sirgo leukemija, lose sirgdamas ir is esmes buvo laiko klausimas, kada paliks sita pasauly... suprasciau, kad snarglis koks pradejes dometis kamuoliu pries 2 metus taip sneketu, bet tu save statai cia zalgirio fanu nuo neatmenamu laiku, tai ir kase juk domieji, jei disova laidele susukt sugalvojai... netiketai jam mire fordas...
2019-10-31
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.