Curry „Warriors“ ekipai padėti negalės bent tris mėnesius

2019-11-01 21:32
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Po ketvirtadienio naktį patirtos rankos traumos Stephenas Curry nerungtyniaus bent tris mėnesius, praneša NBA apžvalgininkas Marcas Steinas.

Kaip tviteryje teigia Steinas, po to, kai Curry buvo diagnozuotas rankos lūžis, krepšininkui buvo atlikta operacija, lėmusi tokį ilgą snaiperio gijimą.

Curry ketvirtadienio nakties rungtynėse susižeidė trečiajame kėlinyje, kai krito ant parketo, o ant jo rankos užvirto Fynikso „Suns“ centras australas Aronas Baynesas

Curry kurį laiką laikydamas riešą liko ant parketo. Gynėjas net bandė tęsti mačą, tačiau „Warriors“ paprašė minutės pertraukėlės ir Curry sėdosi ant suolo. Netrukus jis išėjo į komandos rūbinę.

Curry dėl traumos nestojo atlikti baudų metimų, todėl po to net ir galėdamas nebūtų gavęs progos vėl pasirodyti ant parketo. Vietoje jo baudų metimus atliko Willie Cauley-Steinas.



Komentarai:

Anonimas
luzo ranka ir tik 3 men :DDDDDD zurnaliugos :DDDDDDDDDDDDDD
2019-11-01
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.