Pitino pasiryžęs už dyką treniruoti Graikijos rinktinę

2019-11-07 19:21
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Į Graikiją atvykęs Rickas Pitino artimiausiu metu gali tapti šios šalies vyrų rinktinės vyriausiuoju treneriu.

67-erių specialistas, praėjusį sezoną dirbęs Atėnų „Panathinaikos“ klube, kartu su federacijos prezidentu George'u Vassilakopoulosu sės prie diskusijų stalo bei kalbėsis apie galimo bendradarbiavimo sąlygas.

Viena iš jų, finansinė, panašu, jau buvo aptarta iš anksto. Pitino atskleidė tai ketinantis daryti tiesiog už dyką.

„Pasakiau jiems, kad man nereikia nė cento, – teigė JAV specialistas. – Man asmeniškai būtų garbė treniruoti Graikijos rinktinę. Man tai reikštų didžiulę garbę ir būtų verta milijonų. Myliu Graikijos žmones ir nenoriu už tai gauti pinigų. 

Trenerio darbą dirbu dėl meilės krepšiniui. Taigi, dėl to neimčiau nė cento.“

Pitino penktadienį taip pat ketina apsilankyti OAKA arenoje, kurioje susitiks „Panathinaikos“ ir Valensijos „Basket“ ekipos. 

Graikijos rinktinė šių metų pasaulio čempionate liko 11-a ir negavo tiesioginio kelialapio į olimpines žaidynes. Vietą jose graikams, kaip ir lietuviams, teks išsikovoti per atranką, kuri bus vykdoma keturiais kvalifikaciniais turnyrais.



Komentarai:

alio
kad jis jau uzsidirbes 45mln doleriu per karjera..2017 metais pardavinejo savo nama uz 26 mln doleriu..tai jis pinigu kaip sieno turi..
2019-11-08
-11
Atsakyti
abcdef
Ziuriu Graikijos rinktinei dar ziauriau nei mums :D
2019-11-08
+2
Atsakyti
djgaffer
Kam jam tos babkės,kai ir taip milijonus jau uždirbęs.Nedurnas yra,supranta ir graikų prastą finansinę padėtį,tai kam dar ten juos gręžt.O va galimybė treniruoti Giannį ne kasdien pasitaiko,tai vien dėl to greičiausiai sutiks perimti trenerio postą.
2019-11-07
-7
Atsakyti
padla
zmogus supranta, kad negali imti babkiu uz tai, kad neisves salies i olimpines.
2019-11-07
-10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.