Valinskas – apie karčią patirtį Prancūzijoje ir sugrįžimą į Lietuvą

2019-11-11 14:01
Nuotr.: fiba.basketball
Nuotr. fiba.basketball

„Betsafe–LKL“ krepšinio sirgaliams pristato dar vieną savaitės siužetą. Šįsyk dėmesio centre – į Panevėžio „Lietkabelio“ ekipą grįžęs Paulius Valinskas.

23–ejų 191 cm ūgio gynėjas Panevėžį buvo palikęs po praėjusio sezono, kai nusprendė paragauti legionieriaus duonos ir sukirto rankomis su Orleano „Loiret“ klubu.

Visgi ten per penkerias Prancūzijos lygos rungtynes P. Valinskas ant parketo praleisdavo tik po 12 minučių ir rinko vidutiniškai 3,2 taško statistiką.

„Mačiau, kad komandoje nelabai kas keisis ir galvojau, kad kuo greičiau man pavys iš ten išvykti, tuo bus geriau“, – LKL TV kūrybinei grupei pasakojo Valinskas.

Nors priešsezoninėse rungtynėse lietuvis gaudavo nemažai laiko pasireikšti, jo situaciją pablogino tai, jog „Loiret“ nusprendė pasikviesi dar vieną jo pozicijoje rungtyniaujantį legionierių amerikietį.

„Mano minutės ženkliai sumažėjo, o kai man tiek metų, negaliu sau to leisti. Pasitariau su savo agentu ir nutariau, kad situacija manęs netenkina“, – sakė Valinskas.

Neilgai truko, kol Prancūzija palikusį lietuvį kalbinti pradėjo „Lietkabelis“ – Valinskas puikiai tiko užimti išvykusio Kendricko Browno vietą. 

„Panevėžyje išlikęs geras kolektyvas, atmosfera. Norime būti konkurencinga komanda tiek FIBA Čempionų lygoje, tiek „Betsafe–LKL“ ir siekti medalių“, – tikino Valinskas.



Komentarai:

Nоrite susіrasti mеrginą viеnai nаkčiai? Svеiki аtvykę - http://getmeets.com
2019-11-11
+8
Atsakyti
per daug gerai apie save galvoja vaikinas,todel ir nudege prancuzijoj.reikia tiketis irodys jog dauguma del jo klydo,nors kolkas noru ta padaryt paulius netryksta.o jei dar bus nukonkuruotas jaunesnio brolio(pries zalgiri suzaide idealiai)? :)
2019-11-11
+7
Atsakyti
Anonimas
ko gero ir liks lietkabelio lygio, gal kada istrins i koki ryta ar panasaus pajegumo eurocup komanda, bet jo lubos daugiau nei aiskios
2019-11-11
+5
Atsakyti
nu nu baiges baerei ir draugisteles su radistais tapai nekam nereikalingu ir neizitvirtinai kazkokioj francuzu audcaideriu komandoj
2019-11-11
-5
Atsakyti
Anonimas
žemo lygio žaidėjas. (ir žmogus nekažką)
2019-11-11
-13
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.