Atamanas užstojo Obradovičių: „Jį ir žaidėjus sieja tėviškas ryšys“

2019-11-17 13:53
Nuotr.: AFP –  Scanpix

Erginas Atamanas išreiškė palaikymą kolegai Željko Obradovičiui, kurio emocijų protrūkis minutės pertraukėlės metu itin skambiai nuaidėjo sporto pasaulyje.

Stambulo „Fenerbahče“ ekipai aštuntojo turo rungtynėse Maskvoje vis klimpstant gilyn, Obradovičius be gailesčio apšaukė savo auklėtinius, kurie vienu atsilikinėjo 21 deficitu, o pralaimėjo 18 taškų atsilikimu (70:88) ir patyrė šeštąjį pralaimėjimą. 

Atamano teigimu, krepšinio aistruoliams nederėtų pasikliauti tik tuo, ką mato rungtynėse. 

Rungtynių žaidėjas

Taškai
31
Naudingumas
38
Baudų metimai
100%
9/9
Tritaškiai
75%
6/8

„Nederėtų painioti rungtynių metu užvaldomo adrenalino su tuo, kas vyksta už aikštelės ribų, – pabrėžė Stambulo „Anadolu Efes“ vairininkas. – Esu vienas iš tų žmonių, kurie labai žino, jog Obradovičius su savo žaidėjais palaiko tėvišką ryšį. 

Mes, treneriai, nesijaučiame patogiai, kai viskas, ką pasakome minutės pertraukėlės metu, yra ištransliuojama tiesiogiai. Nėra malonu, kai vaizdo kameros priartina vaizdą ir taip parodo mūsų taktinius sprendimus. Tai yra ypatinga, kas nutinka tarp žaidėjų ir trenerių per minutės pertraukėlę.“

„Fenerbahče“ su pergalių ir pralaimėjimų santykiu 2-6 Eurolygoje rikiuojasi 15-oje vietoje.

Savaitės pabaigoje Turkijos žiniasklaidoje buvo pasklidęs gandas, jog neva Obradovičius po tokio starto ketina atsistatydinti, bet „Fenerbahče“ kategoriškai paneigė kalbas ir išreiškė paramą savo vedliui.

Obradovičiaus įtūžis:



Komentarai:

15 euru
Sveiki, atsisiuskite Monese programele, registruodamiesi iveskite pakvietimo koda EDGAR453 , uzsisakykite nemokama kortele ir gaukite 15 Euru dykai atlike pirma atsiskaityma su sia kortele ( pinigai ikris per 48 val.) .
2019-11-17
-2
Atsakyti
djgaffer
Griežtas Željlo,bet toks jo stilius.Jei žaidėjai neklauso,tai ir nervai nelaiko.O už aikštelės ribų visi kaip šeima,bendras vakarienes net rengia.
2019-11-17
+5
Atsakyti
Mindosas
viskas čia gerai. žmogus be pizdulei eilinė vidutinybė. be pizdulei sporte toli nenueisi
2019-11-17
+9
Atsakyti
Gust
geras tevas nesiuntineja savo vaiku n...i
2019-11-17
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.