„Žalgiris“ veikiausiai atsisveikins su Perezu, įvardijamas ir jį pakeisti galintis žaidėjas

2019-11-18 23:06
Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Alexo Perezo ir Kauno „Žalgirio“ bendradarbiavimas artimiausiu metu gali baigtis, praneša Donatas Urbonas iš „24sek.lt“.

Urbonas taip pat prideda, jog meksikiečio pamaina gali tapti Sevilijos „Real Betis“ gretose žaidžiantis 32-ejų amerikietis K.C. Riversas.

Perezas Eurolygoje jau sužaidė septynerias rungtynes, tačiau didelio Šarūno Jasikevičiaus pasitikėjimo neužsitarnavo.

Gynėjas vidutiniškai ant parketo praleisdavo po 10 minučių, o per jas rinko po 3,1 taško, atliko 1,9 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 2,9 naudingumo balo.

Savaitgalio rungtynėse su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ meksikietis aikštelėje išbuvo 22 minutes, o per jas pasižymėjo 4 taškais (1/2 dvit., 2/2 baudos), 7 rezultatyviais perdavimais, 1 atkovotu kamuoliu, 2 klaidomis ir 11 naudingumo balų.

Lietuvos krepšinio lygoje Perezas fiksavo 6,4 taško, 3,4 rezultatyvaus perdavimo, 2,1 atkovoto kamuolio bei 8,7 naudingumo balo vidurkius.

Tuo metu Riversas Ispanijos čempionate fiksuoja 10,1 taško, 2,4 atkovoto kamuolio ir 2,2 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Amerikiečio CV ganėtinai solidus: jis atstovavo Madrido „Real“, Atėnų „Panathinaikos“, Krasnodaro „Lokomotiv“, Maskvos srities „Chimki“, Belgrado „Crvena Zvezda“ bei Miuncheno „Bayern“ klubams.



Komentarai:

Anonimas
keist pg i sg/sf nera logikos, rivers cia greiciau imamas del grigonio neaiskios situacijos, o vietoj perez kas nors kitas bus, galbut leo
2019-11-19
+1
Atsakyti
Stiopa
Na nemanau, kad skubės, turbūt leis dar pažaisti, o gal kita vertus, tokios kalbos, kaip tik dirbtinai paskatins žaidėją pasitempti ir parodyti daugiau nei pastaruoju metu, o šiaip tikrai neblogas žaidėjas, neprastai ginasi, o ir šiaip matosi turi kūrėjo gyslelę, kai kiti mūsų įžaidėjai Lekavičius su Walkupu 1 numeriai yra tik labiau pritempti ir poziciniam krepšiniui nelabai tinka ir jaučiasi strigimas, kai nėra greitų atakų.
2019-11-19
+9
Atsakyti
mod123
kazkas susapnavo is spaudos atstovu ir isplatino, niekas nieko dar oficialiai nepatvirtino, tad tuscios naujienos tam, kad butu galima loti visiems. Nei tas Perezas gali iseit, nei ka. o naujoka paimt gali vien del to, jog Grigoniui su koja prastai ir turbut gydysis. Ir apskritai tuscia diskusija, kaip bus taip bus.
2019-11-19
+9
Atsakyti
Įdomu
ar toks sprendimas reiškia, kad Perezas jau šios savaitės Eurolygos mačuose nebekils nuo suolo, ar visgi dar bandys pasižiūrėti, kaip atrodys jis ir tada nuspręs. O kas dėl Riverso, tai aišku solidus gynėjas su dideliu patirties bagažu, bet jis visgi ne įžaidėjas ir visą karjerą žaidė 2-3 pozicijoje, o perdavimų skaičius svyruodavo tarp 1,5 ir 0,8 su vėlesniais sezonais vis smuko, o ir komanda, kuriai jis atstovauja Ispanijoje tėra paskutinė, jei jis būtų itin geros formos, kažin ar tokioje komandoje žaistų, kita vertus pernykštis pavyzdys Thompsonas atėjo irgi iš vienų autsaiderių, bet tikrai davė apčiuopiamos naudos. Na, kaip benuspręstų, tai visgi dar vienas įžaidėjas tikrai būtų reikalingas, nebent Jokubaičiui planuojama suteikti realių minučių, kas irgi būtų neblogai.
2019-11-19
+5
Atsakyti
ulialia
Paskaicius keleta komentaru, tapo aisku, jokios diskusijos cia nera. Spjaudosi sudais vieni ant kitu ir tiek.
2019-11-19
+5
Atsakyti
ATI
PAGALIAU. Vis kartodavau basketnewse, kad Perezas niekam tikes, nezino kada mest i kasi, kada pasuot, kada mest po driblingo, kada verztis... Jis vikrus ir greitas bet zemo IQ. Ir uz tai visi akli Zalgirio fanai mane uzminusuodavo. Panasu, kad Jaske su manim sutinka. To man ir uztenka :P
2019-11-19
+13
Atsakyti
baisiai protingas iš Garliavos
Teisingai pagaliau sumąstė vadai - jau anksčiaui tą nevykėlį reikėjo varyt iš Žalgirio. Iš pradžių galvojau, kad bus kaip su Pangosu, bet matosi, kad ne. Pangos stengėsi per trevkes, daug dirbo, todėl turėjo Jasikevič užtarimą. O tas lotynikosas, matosi, tinginys ir turbūt vakarėlių liūtas. Tegu varo į Italijos 2 lygą, ten jo lygis.
2019-11-19
-15
Atsakyti
Erd
Perezui ko gero depresija i provincija patekus ir galima suprasti jį,vienintele pramoga tai kelionės į Vilnių arba Klaipeda,o Kaune visi suruge ir agresyvus vaikšto
2019-11-19
-29
Atsakyti
zalia kurva
kas laimes kalimes GARGZDU BANGA
2019-11-19
-17
Atsakyti
Anonimas
Grigonis bybis vilnonis
2019-11-19
-47
Atsakyti
hjj
pratest reikia sutartis butinai su jankunu, milakniu, lekavicium, ukanovu ir dar pasikviest galingaji trio kuzminska, kalnieti ir maciuli tada sluotumem eurolygos dugna viena pergale per sezona butu pasiekimas!
2019-11-19
+10
Atsakyti
ekspertas
žiūriu - čia labai daug žalios trydos paleido po komentarais :DDDDDD mankurtėliai net akivaizdžių dalykų nematys ir nepripažins - jie kaip putkos kremliniai zombiai (botai), sulėks, tipo minusiukus sudės :DDD kitur pliusiukus :DDDD ir jau savo egzistencinę žalią beprotybę (beprasmybę) atlikę :DDD kaip pasamdyta nemąstančių robotukų armija :DDDD bet jų intelektas kaip to bomžo Broniaus, kuris prie stoties išvėmė žalią šliauką :DDDD bet faktai akivaizdūs - 2 metai paimamas ribotas PG - buvo waltonas junior dabar mexas. ir tai pervertintos vadybos klaidos. ir tai primadonos nesugbėjimas žūtbūt sugebėt juos integruot į \'\'sistemą\'\' :DDDD waltonas išėjęs i berlyna jau ten sulošdavo, tiesiog treneris nesugebejo prisitaikyti ir jo surast eurolygos lygmenyje. nes užispyręs kaip ožys žiūri savo intereso. pries pasvalius dar sulošdavo, o mexui ir tai yra per sunku :DDDD dabar klykauja, rangosi kaip žalios kirmėlės pavasarinio mėšlo krūvoje - kai kažkokį senį ima :DDDD jis jau nebereikalingas buvo jokiam eurolygos klubui. teko pasitrinti regio emillia italijoje pernai klubelyje, o šiemet is viso - sudomino tik 2os ispanjos lygos kluba grįžtantį i ACB :DDDD jis jau gynyboje letas ir nespejantis ir silpnoji grandis. jūsų vietoje kelciau klausima, kodel didejant biudzetui iperkami tik eurolygos klubu nebedominantys silpni gynyboje zaidejai :DDDD ka as imciau? jei reikia metiko SG, nes grigas vienas neištempia - imk Klemena Prepeliciu, zaidzianti kibire, bet gal norinti grizti i eurolyga? išpirka ? nu tai mokek bl. tarkis, viliok agenta. paskolintas realo, bet dar turi kontrakta su Realu ? nu tai išpirk kontrakta jomajo :DDD arba bandyk tartis, kad iki šito sezono pabaigos suloštų. gal jo nelabai jau realui reikia ir reikes. sukis kaip išmanydamas, negailek pinigu. o ne kazkoki indiviadualista be gynybos pirk :DDDD bet žaliom kirmėlėm viskas tiks - kad ir kokių ekskrementų valdžia numes - raitysis, trins šonus į juos ir skanaus :DDDDDDDD Šiandien palaikom PAO.
2019-11-19
-52
Atsakyti
Zalgiriui
Manau reikėtų Jankūną ir Milaknį dar bent 3 metamsišlaikyti. Visgi žmonės patirties turi, naudos duoda, o Milaknis dar ir snaiperis. Taip kad vadovybe nesnauskit, po 400 gabalų ir dar tris metus su galimybe pratęsti. Abiems.
2019-11-19
+27
Atsakyti
Pablo
Juokingiausia, kai kentas pasivadina "Vika" ir renkasi pliusus vien dėl to, kad apsimetinėja pana:D Nors ir paisto nesąmones visiškas. Labai šiaip lengva atskirti tuos, kas krepšiniu domisi paviršutiniškai, ir tuos, kas domisi giliau, išsamiau, pagal Wolters\'o situaciją. Nes šitie skaičiukų taškų grafoje mėgėjai, verkia ir nesugeba suprasti, kodėl mes iškeitėm Wolters\'ą į Lekavičių. Bet tiem, kas supranta daugiau, visiškai aiški tokia mintis yra.:D Skanaus alučio šiandien arenoje jums, didieji krepšinio fanatai. Dar drįsta Šaro nesusipratimu šitą dalyką jie vadinti..:)))
2019-11-19
+61
Atsakyti
Dfg
Labai juokinga skaityt Rytfaniu agonija 😀😀😀 Žalgiris atleis tokį žaidėją apie kurį Rytas net pasvajot negali būtų jų lyderis, o Žalgiryje tiesiog netempia to lygio o tie iš pykčio ir nusivilimo rašo visiškas nesamones su ašaromis akyse. Mato,kad net nėra šansų LKL\'e ir taip o čia dar vieną individualiai stiprų žaidėją pasirašys. Cry bitches cry😜😀😀
2019-11-19
+24
Atsakyti
wow, stringa zaidimas, tai tiesiog perpirks viena ACB zvaigzduciu.. abejoju ir ar Pereza paleis, nebent sutartu del su Feneriu, kuriems reikia vis tiek permainu, del Westermanno nuomos. Biudzetas rekordinis, ir tikrai nestatys sezono Zalgiris ant to, kad lietuviai patrauks
2019-11-19
-6
Atsakyti
Anonimas
Na ir klubas.Is kitu komandu lyderius pas save kvieciasi.ZEMA.
2019-11-19
-12
Atsakyti
Abc
greiciausiai keis ne pereza o grigoni
2019-11-19
-25
Atsakyti
Teslius
imam
2019-11-19
-13
Atsakyti
Valera
nelabai tikisi, pats jaska ilgai įkalbinėjo, pasirašė 3 metų sutarti, o daba nutraukinės. Nebent čia Perezo grynai iniciatyva tokia...
2019-11-19
-12
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 101

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.