Landale‘as: „Pirmoje pusėje atrodė, kad bijome mesti, o to būti negali“

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“
2019-11-19 22:18

Jockas Landale’as šiandienos rungtynėse įsmeigė 4 tritaškius iš 6 bei pagerino asmeninį pataikytų tolimų metimų rekordą, tačiau jo indėlio nepakako.

Kauno „Žalgiris“ dar viename trileryje namuose 85:86 suklupo prieš Atėnų „Panathinaikos“ bei Eurolygoje patyrė trečiąją nesėkmę paeiliui.

Landale‘as be 12 pelnytų taškų taip pat atkovojo 8 ir perėmė 1 kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, kartą suklydo bei surinko 12 naudingumo balų.

Fotogalerija

„Manau, jog viskas labai paprasta. Mums trūko energijos, kurią su savimi turime atsinešti į kiekvienas rungtynes. Mums reikia suvokti, kaip gerai pradėti rungtynes ir tai išlaikyti, nes prastos pirmosios pusės mums skaudžiai smogia“, – po rungtynių su „Pao“ sakė Landale‘as.

– Jums gerai sekėsi rinktis taškus per Willey, bet kas nesisekė atakuojant Papagiannį?
– Zachas atliko gerą darbą atakuojant Willey, jam tas sekėsi. Tuomet Papagiannis žengė į aikštelę kupinas energijos, jis atakavo mus gynyboje. Atlikome neblogą darbą antroje dalyje ir būtent todėl jis buvo prisėdęs ant suolelio, tačiau turėjome perprasti tai greičiau.

– Kaip keitėte žaidimą po ilgosios pertraukos?
– Nebijojome mesti, kaip pirmojoje dalyje, nes atrodė, jog bijojome mesti iš baimės pralaimėti. To būti negali. Radome vietų, kurias galime išnaudoti, tačiau jie rinko taškus pataikydami (tritaškius).

– Kiek netikėti buvo Calatheso tritaškiai?
– Jis yra puikus žaidėjas. Esu naujokas Eurolygoje, bet neabejoju, kad jis čia – metų metus. Tikėjomės, kad jis nepataikys, tačiau jis įmetė tritaškius ir, be abejo, tai mums kenkė. Manau, jog po antrojo ar trečiojo (tritaškio) turėjome prisitaikyti, bet vis leidome jam mesti.

– Pataikėte 4 tritaškius iš 6. Kaip galėtumėte pakomentuoti tokį savo pasirodymą?
– Buvau paliekamas laisvas ir aš galiu tai daryti. Jaučiu, kad pradedu apsiprasti puolime, bet padarau klaidų gynyboje ir pagrindinis mano sezono tikslas yra tapti geresniu šioje srityje. Buvo smagu pataikyti, tačiau kalbant atvirai, pergalės yra svarbiausios. 

– Pirmoje pusėje išmėtėte 5 tritaškius, antroje – 22. Ar tai buvo pagrindinis pokytis po ilgosios pertraukos?
– Taip. Pirmoje pusėje atrodo, kad bijome mesti, turėjome tam geras progas. Mūsų tikslas – atakuoti krepšį ir judinti kamuolį puolime, nes kiekvienas vyrukas šioje komandoje gali pataikyti tritaškius ir todėl turime juos mesti. 

– Atrodė, jog Milaknis mačo pabaigoje turėjo pramesti baudos metimą?
– Sunku apie tai kalbėti. Kartais nepasiseka, padarėme daug klaidų visas rungtynes ir neturėjome būti tokioje situacijoje, kurioje atsidūrėme. Negali kaltinti jo (Milaknio). Bet taip, planas buvo pramesti.



Komentarai:

Nori susirasti sau merginą vieną naktį? Sveiki atvykę į --- http://Bredhot.Com
2019-11-20
-7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.