„Lietkabelio“ atleistas Brownas tapo Gecevičiaus komandos draugu

2019-11-29 07:32
Nuotr.: „BasketNews.lt“
Nuotr. „BasketNews.lt“

Panevėžio „Lietkabelio“ komandos vadovybės dėtų lūkesčių nepateisinęs Kendrickas Brownas galiausiai buvo atleistas bei greitai rado naują ekipą.

30-metis atakų organizatorius karjerą tęs Graikijoje, kur kartu su Martynu Gecevičiumi rungtyniaus Salonikų „Aris“ ekipoje.

Brownas šį sezoną FIBA Čempionų lygoje per trejas rungtynes vidutiniškai rinko po 10 taškų, 5,3 rezultatyvaus perdavimo, 1,3 atkovoto ir 1 perimtą kamuolį.

Kendrick Brown

Kendrick  Brown
Komanda: Panevėžio Lietkabelis
Pozicija: PG
Amžius: 30
Ūgis: 185 cm
Svoris: 77 kg
Gimimo vieta: St. Luis, JAV

LKL pirmenybėse amerikiečio statistika siekė 8,7 taško, 4 rezultatyvius perdavimus bei 2,3 atkovoto kamuolio.

„Lietkabelis“ apie atsisveikinimą su Brownu paskelbė dar lapkričio 1-ąją, tačiau dar po to kurį laiką vedė derybas dėl kontrakto nutraukimo. 

Prieš tai legionierius pateko į konfliktą Panevėžyje, kur, anot „15min.lt“ informacijos, užpuolė žmogų, jį smaugė ir mušė.

„Aris“ rungtyniauja tik Graikijos čempionate ir su 3 pergalėmis per 9 turus užima 11-ąją vietą 14-os ekipų turnyrinėje lentelėje.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.