NBA siaučiantis Dončičius: „Daug ko išmokau Eurolygoje“

2019-12-02 18:07
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Įspūdingą sezoną Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) turintis Luka Dončičius nepamiršo, kas jį iškėlė į aukštumas.

Po pergalingų rungtynių su Los Andželo „Lakers“, Dončičius duoklę atidavė ir Eurolygoje, kur jis tapo čempionu ir reguliariojo sezono bei finalo MVP.

„Daug ko išmokau Eurolygoje, kur žaidžiau su nuostabiais žaidėjais. Tai (Eurolyga) paruošė mane NBA“, – tinklalapiui „Eurohoops“ sakė slovėnas.

Luka Doncic

Luka  Doncic
Luka  Doncic
MIN: 34.09
PTS: 30.58 (59.29%)
REB: 9.89
AS: 9.63
ST: 1.47
BS: 0.16
TO: 4.68
GM: 19

„Taip, vis dar seku Eurolygą, – paklaustas, ar tebesidomi šiuo turnyru sakė Dončičius. – Šiemet Eurolyga atrodo itin sunki. Bet kas gali nugalėti bet ką, taigi laukia įdomūs metai.“

Šiuo metu slovėnas fiksuoja 30,6 taško, 9,9 atkovoto kamuolio ir 9,6 rezultatyvaus perdavimo statistiką. Mače su „Lakers“ jis pelnė 27 taškus, atliko 10 rezultatyvių perdavimų, sugriebė 9 kamuolius bei pasižymėjo metimu per patį LeBroną Jamesą.

„Įprastai aš prieš rungtynes nesijaudinu, tačiau šįkart tikrai (jaudinausi). Žaisti (prieš LeBroną) man yra ypatingas jausmas. Kuomet augau, žiūrėjau itin daug jo rungtynių. Dar ir dabar juo žaviuosi“, – pasakojo Dončičius.



Komentarai:

R
Užmėtyt gali birželio mėnesį per olimpinę atranką visus. Bet NBA gynyba silpnoka, gal bus kokie priešnuodžiai prieš jo siautėjimą...Negali jis pastoviai rodyti tokią puikią formą. Gal po sezono išsikvėps kiek. Būtų gerai, kad Mavericks praeitų play offuose kuo toliau:) Nors kaip sakoma, vienas lauke- ne karys.
2019-12-03
Atsakyti
Anonimas
Prie ko cia zalgiris,sergi?
2019-12-02
-8
Atsakyti
Žalgiris gali drąsiai didžiuotis kad turėjo unikalią galimybę mokyti smaragdinį Slovėnijos talentą
2019-12-02
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.