Prieš aršųjį Graikijos derbį – aistras kurstantis „Panathinaikos“ savininko pranešimas

2019-12-04 16:17
Nuotr.: „BasketNews.lt“/V.Mikaitis
Nuotr. „BasketNews.lt“/V.Mikaitis

Graikijos krepšinio sirgaliams pasitinkant ilgai lauktą derbį tarp Atėnų „Panathinaikos“ ir Pirėjo „Olympiakos“, skambiai viešojoje erdvėje išstojo žaliai-baltų savininkas Dimitris Giannakopoulos. 

Graikų milijardierius išplatino kandžią žinutę su kreipimuisi į „Panathinaikos“ sirgalius ir taip pat sugrįžo į praėjusį sezoną, kai principiniai varžovai, „Olympiakos“ krepšininkai, nusprendė boikuoti Graikijos taurės pusfinalį ir po dviejų kėlinių paliko aikštę.

„Panathinaikos“ savininko pranešimas:

„Panathinaikos“ fanai,

2019-ųjų vasario 13-oji – data, kuomet „Olympiakos“ nusprendė eiti ekstremalios poliarizacijos keliu ir pradėti taikyti destrukcijos strategiją. Nuo tada jie stengiasi naikinti krepšinį kaip sportą visuose lygmeniuose: klubų bendruomenėje, rinktinės ir taip pat socialiniame lygmenyje, kai ši strategija ėmė skatinti smurtą.

Mes pasirinkome kitą kelią: sukūrėme aplinkybes į mūsų šalį atvykti „Šlovės muziejuje“ pripažintam treneriui, atsižvelgėme į socialines problemas, einame išvien su autizmu sergančiais vaikais, padedame žmonėms su negalia. Sukūrėme tokį aplinkos prototipą, jog šeimos galėtų lankytis arenoje, su tuo sėkmingai susitvarkėme ir tuo pačiu džiaugiamės Eurolygos žingsniais šia linkme.

Šviesa visuomet įveikia tamsą. Štai taip nutiks ir penktadienį. Dar kartą kreipiuosi į jus, didingiausio šalies klubo, „Panathinaikos“ sirgalius, kviečiu įrodyti chaotišką klasių skirtumą tarp mūsų ir tų, kurie seka obskurantizmo ir destrukcijos strategijos pavyzdžiu.

Nuo praėjusio penktadienio mes įsitikinome tam tikrų žiniasklaidos grupių pastangas kurstyti aistras prieš šias rungtynes. Mes esame tiek pranašesni už juos visais aspektais, jog mums reikia nieko daugiau kaip tik garsaus palaikymo mūsų komandai, taip įrodant, kas yra geriausia namų arena Europoje.

Penktadienį OAKA arenoje it blyksnis spindės mūsų žaidėjai ir treneris bei taip pat jūs, sirgaliai, su savo šiltu ir taikiu palaikymu. Dar kartą bus įrodyta, jog šviesa nugali tamsą, kol ... visa tai išliks ir antroje mačo dalyje.

Graikijos superklubų akistata Atėnuose penktadienį startuos 21.30 val.



Komentarai:

Divos
tekstas tai primena buratino kliedesius
2019-12-04
+4
Atsakyti
nikas papas
triusikus gales kemzurai ant galvos uzmauti
2019-12-04
+6
Atsakyti
Mauras
Pagarba Dimitriui. Gaila kad Zalgiris turi toki solidu bei tolerantiska Motiejuna. Kitu atvejus butu neprosal papilti panasaus sudo ant degradavusios raudonos sliundros.
2019-12-04
-9
Atsakyti
Eurolyga į tai turėtu LABAI stirpiai sureguoti, ir stebėti šias rungtynės po padidinimo stiklu ! Kas per daug tas nesveika, aš realiai tik matau Pao pūtimasį ir kiršinimą, Oly visiškai atsiribojo nuo jų, o jie ypač savininkas kaišioja pagalius... Kaip minėjau Eurolyga turi atydžiai stebėti, ir už pažeidimus bausti LABAI stipriai... Blemba čia tik sportas, sušiktas krepšinis, o tiek smarkiai susireikšminti yra nesveika...
2019-12-04
+21
Atsakyti
dsa
PAO!
2019-12-04
-7
Atsakyti
Graikai turi savo Romanova
Kad visiskai atitiktu dar belieka sukurt banka ir pavogt graiku pinigus
2019-12-04
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.