Po rungtynių Panevėžyje – svečių krepšininkų kalbos apie rasistinius fanų užgauliojimus

2019-12-11 00:07
Nuotr.: fiba.basketball

Sasario „Banco di Sardegna“ gynėjas Michele Vitali Instagrame rasistiniais išpuoliais apkaltino antradienį Panevėžyje vykusios dvikovos sirgalius.

Praėjus vos kelioms valandoms po „Lietkabelio“ ir „Banco di Sardegna“ susitikimo Panevėžyje, krepšininkas socialiniame tinkle pasidalijo žinute anglų kalba, kuria pasisakė apie žaidėjus užgauliojusius fanus.

„Gėda girdėti žmones, kurie imituoja beždžionių garsus tik dėl krepšininkų odos spalvos. Tai yra nepriimtina! Tokie žmonės gyvenime nenusipelnė nieko!” – Instagrame rašė Vitali.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
9
Naudingumas
14
Tritaškiai
100%
1/1
Dvitaškiai
100%
3/3

„Lietkabelis“ antradienį mače po atkaklios kovos 82:86 nusileido svečiams iš Italijos ir vieniems iš iš A grupės lyderių – „Banco di Sardegna“ krepšininkams

Vitali antradienį per 21 minutę pelnė 2 taškus (0/1 dvit., 0/3 trit., 2/4 baud. met.), perėmė vieną kamuolį, du sykius suklydo, tiek pat kartų prasižengė ir surinko -7 naudingumo balus.

Italo pareiškimas Instagrame:

Nuotr. Michelle Vitali Instagram



Komentarai:

Rimas
... Gėdą... kad beždžionių atsirado tarp žiūrovų... Sory
2019-12-11
-7
Atsakyti
...
Daugiausia apie rasizmą kalba tie kurie patys yra rasistai arba šiaip trūksta dėmesio ir jaučiasi aukomis
2019-12-11
+2
Atsakyti
tt
totalus nusisnekėjimas ir susireikšminimas. jei neklystu daug maž žinau apie ką šneką, yra toks žmogelis kuris po svečių komandos klaidos ar pramesto metimo specialiai garsiai keistai kvatoja, bet jis taip daro jau n rungtynių ir tikrai neišskiria žaidėjų pagal spalvą. sėdi netoli pagrindinių fanų, bet ne vienas iš jų, jei man jau girdisi sėdint toliau tai visa lietkabelio ekipa turėtų girdėti ir cido arenos valdžia ir apsauga taip pat ne netoli jų. bet šiuo atveju tai to vitalio susireikšminimas, ir taip teisėjai ryškiai juos palaikė, įsižeidė dievukas....
2019-12-11
-1
Atsakyti
AMF
su tuo rasizmu tai jau visai iš prot eina palyginus kas buvo amerikoj prieš 40-50 metų tai čia juokas dabar palyginus
2019-12-11
-3
Atsakyti
Ceska
susireiksmina, taip iseina patys save bezdionem laiko, o jeigu kriukset tai viskas ok butu buve :D
2019-12-11
-4
Atsakyti
vv
Kodėl klaidinate skaitytojus? Juk jis neparašė "basketball player", o tiesiog "player". Jūs verčiate, kad tai krepšininkai. Toks pritempinėjimas negražiai atrodo, žurnalistai...
2019-12-11
-19
Atsakyti
lol
Gal, o gal pasidomėjot, jog šį kart nėra apie Lietkabelio fanus? O susija su futbolu?
2019-12-11
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.