„Žalgirio“ sirgalius užpuolę „Ryto“ aistruoliai sulaukė tūkstantinių baudų

2019-12-12 15:36
Nuotr.:

Vilniaus „Ryto“ sirgaliai, 2018 metų spalio mėnesį Kaune užpuolę vykti į sostinę susiruošusius „Žalgirio“ aistruolius, sulaukė teismo sprendimo.

Baudžiamojoje byloje dėl viešosios tvarkos pažeidimo buvo kaltinama 16 „Ryto“ sirgalių. Dauguma jų kaltę prisipažino, o šeši iš jų gavo nemažas pinigines baudas, rašo „15min.lt“. Portalas skelbia, kad jiems skirtos baudos siekia nuo 2,4 iki 2,55 tūkst. eurų.

Kaip rašoma „15min.lt“, Kauno apylinkės teismas dalį „Ryto“ aistruolių atleido nuo baudžiamosios atsakomybės pagal laidavimą be užstato ir bylą nutraukė. Laidavimo terminas – vieneri metai. Į nukentėjusių nuo nusikaltimų asmenų fondą. Jiems į nukentėjusių nuo nusikaltimų asmenų fondą teks sumokėti po 250 eurų.

Laidavimo laikotarpiu asmuo turi nedaryti naujų nusikalstamų veikų. Jei padarė nusižengimą ar neatsargų nusikaltimą, teismas gali panaikinti laidavimą, jei asmuo padaro naują tyčinį nusikaltimą – laidavimą panaikina ir sprendžia dėl bausmės.

Vienas iš užpuolikų buvo nepilnametis. Jis irgi buvo atleistas nuo baudžiamosios atsakomybės pagal laidavimą, bet jam skirtas įspėjimas.

Nuo šiol jaunuolis turės pusmetį namuose būti nuo 23 val. vakaro iki 6 val. ryto, taip pat atidirbti 30 val. sveikatos ar kitoje institucijoje, rašo „15min.lt“. Pridedama, kad į nuosprendžio paskelbimą atėjo tik du „Ryto“ sirgaliai.

Anot „15min.lt“, tikėtina, jog šį sprendimą nuteistieji skųs.



Komentarai:

gerai pizdy dave
tiem zaliem pedikam
2020-03-13
-3
Atsakyti
Vytautas
taip ir reikiam tom raudonom zalupom
2019-12-13
-12
Atsakyti
foto
PAZIUREJUS I FOTO TO AKINIUOTO TAI MATOSI MOKYKLOS LOPAS BUVO DABAR TIK VAIKUS GALI PULTI BALVONAS
2019-12-13
-1
Atsakyti
gta
atrabotkes o ne sirgaliai cia. geda, kad tokiu nemazai vilniuje yra...
2019-12-13
+8
Atsakyti
Dienos klausimas
Kaip manote kiek dar siandien CeO2 kazka vis bandys beviltiskai irodineti ir vartytis?
2019-12-13
+5
Atsakyti
realus
cha cha cha, nupese ereliams plunksnas.
2019-12-13
+11
Atsakyti
Maslobojevo draugelis
sudauzyt tokius wilno vaflius, pakliutu o ranka, tai sitos baudos atrodytu jiem vanduo
2019-12-13
-8
Atsakyti
mmm-A.D.
Žmogau,kokių aš mačiau miestų ir kokiuose gyvenau...patikėk-ne visiems per gyvenimą pamatyt,bet labiausiai man miela kai lėktuvas leidžiasi Vilniuje,mieliausiame ir tolerantiškiausiame Lietuvos miestelyje,skirtingai nuo kauno...prieš miestą,neturiu nieko prieš,bet jau žmonės gyvena tai neduok...
2019-12-13
-2
Atsakyti
mmm-labai
Labiausiai tai neapykantą kursto kowenski...o tarp miestų neapykantą kurstyti reikia,kad būtų abu miestai...deja miestas yra Vilnius,o kaunas kaip buvo kaimu,taip ir liko...
2019-12-13
+15
Atsakyti
Labai
mažas baudas gavo. Už neapykantos tarp miestų kurstymą, už nepilnamečių įtraukimą į nusikalstamą veiką, už viešą chuliganizmą ir už šlyksčių komentarų rašymą, manau, visi jie nusipelnė mažiausiai po 10 000 baudų. Gėda, kad antroji Lietuvos krepšinio komanda turi tik tokius fanus. Peršasi mintis, kokie fanai-tokia ir komanda. Apmaudu
2019-12-13
+18
Atsakyti
cia kaikuriu toks siauras mastymas, kad baisu skaityt. neveltui pora pazistamu kaunieciu kurie, kurios persikrauste i Vilniu mokytis, gyvent, sake, kad Vilnius daug europietiskesnis, tolerantiskesni, priimantis ir puikiai sugyvenantis su kitu tautu mazumomis. o cia puse zmoniu zemyna zmones kuriu pavardes ir vardai nelietuviski, kuriu saknys nera lietuviskos, bet gyvena lietuvoje ir puikiai kalba ir raso lietuviskai ir gyvenime daugiau pasieke nei cia esanciu Vilniaus nekenteju :)
2019-12-12
+4
Atsakyti
To expert
lygiai tokie pat padugnės yra žaliukai,tik dar didesni
2019-12-12
-26
Atsakyti
Expert
Buduliu ir marozu era baigiasi. Visos sitos padugnes bus teisiskai sutvarkytos. Banai vienam kitam, uzdraudziant lankytis rungtynese, dar kitus pagal baudziaka apramins ir visi tie stauces bei kiti raudonskuduriniai urodai gales toliau kaip mergaites verkslenti per fb kad juos neva kazkas skriaudzia. Siaip gerai kad viskas kaip ant delno. Tiek laiko bande prikisti Kaunui budulizma, adidas treningus ir visa kita, o filmuotoje medziagoje bei deklaruojamose foto akivaizdziai matosi kad tikri gatves urlaganai bei visos kitos gatvinis brudas yra is vilniaus. Zodziu labai gerai kad viskas stojasi i savo vietas.
2019-12-12
+24
Atsakyti
ulialia
Labai jau svelniai nubaude, nei vieno nepasodino, o realiai vertinant cia kriminalinis nusikaltimas. Na bet nors visa lietuva apsviete kad padugniu grupeje nera nei vieno lietuvio. Is kur ju gali buti, tik gyvenimo nuskriausti pawilnes kitatauciai ir gali palaikyti sita parodiju grupe. Normalus lietuvis uz ryta negali sirgti.
2019-12-12
+1
Atsakyti
1944
Pastebekit kaip cia ardosi CeO2:DD Matyt vienas is tu primatu is b tribunos.
2019-12-12
+12
Atsakyti
xa xa
idomu tai, jog visi (kuriu pavardes parasytos) istryne visas nuotraukas facebooke. baime, jog suras ar TIK sutapimas :-)
2019-12-12
-3
Atsakyti
Stumiat stumiat cia visi ant vilnieciu, ant fanu. pastovei tos pyzdines vykdavo ir per varzybas ir po. Jei tuos nenaudelius vadinat ivairiausiai zodziais tai zinokit zalgirio fanai tokie pat siuksles. is ju bazaru ypac gwb ar atvaziavusiu alkoholiku su zaliaias salikais teko isgirst tokiu issireiskimu ir grasinimu, be jokios priezasties. kad susidaro ispudis kad nezinau blemba is kokiu jus ten aborigenu salu atvyke ar net nezinau kaip cia kitaip issireikst. mane pyktis ima,ypac kai kavianskai ne ant komandos o ant miesto ar ant jo zmoniu stumia. Jusu ten isvis konors mokyklose moko? etiketo paprasciausio ar ko,nes atvaziuoji kasio paziuret,klausais is visu pusu kaip atvaziuojat varot ant vilniaus be jokios priezasties. Barakais apstatyti visi,merozai kazkokie trynasi po miesta tik pyzdi siulo. Zalgiris vienintelis dalykas kuom jus dar ten galit pasigirt ir pasidziaugt tikriausiai.
2019-12-12
-12
Atsakyti
Iksas
čia ne sirgaliai, o atsilupėliai, dar didesnes baudas ir sodint už pasikėsinimą nužudyt, ir nesvarbu ar ryto ar zalgirio balvonai..
2019-12-12
+13
Atsakyti
juzie
pagarba !!! pizditnt reikia tuos delfininius
2019-12-12
+22
Atsakyti
.:.
utilizuot nx
2019-12-12
+12
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 93

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.