Pralaimėjimų skirtumus išskyręs Ulanovas: „Nemanau, kad nors vienas abejoja sistema“

Lukas Malinauskas
„BasketNews.lt“
2019-12-13 22:53

Trečiajame ketvirtyje užsikirtęs, tačiau paskutiniame kėlinyje dar į Valensijos „Basket“ atlapus besikabinęs Kauno „Žalgiris“ Eurolygoje patyrė septintą pralaimėjimą paeiliui.

Rezultatyviausiai Šarūno Jasikevičiaus treniruojamoje ekipoje žaidęs Edgaras Ulanovas sumetė 16 taškų, o vienas iš jo dviejų pataikytų tritaškių, likus rungtyniauti 10 sekundžių, dar buvo įžiebęs viltį – kauniečiai sausakimšoje namų arenoje atsilikinėjo 82:84.

Kitoje atakoje pražanga sustabdytas Alberto Abalde įmetė abi baudas, žalgiriečiai suklydo ir taip paleido galimybę mėginti gelbėtis.

Fotogalerija

„Kaip žaisdami namuose, praleidome per daug taškų, – po dvikovos sakė Ulanovas. – Pastaruoju metu kelerias rungtynes susigynėme neblogai, galbūt tada trūkdavo puolimo, bet šiandien tikrai buvo pažeidžiamų vietų pas „Valencia“.

Jeigu kalbėti apie pirmąją pusę, tai ir pražangų nepadarėme, momentais nesilaikėme plano. Antroje pusėje vėl susidėjo daug dalykų, prasižengėme po bonuso ir „Valencia“ sumetė keletą sunkių metimų. Manau, praleidome per daug taškų, o dėl ko tai (atsitiko), tai iš daug ko susidėjo.“

Per pirmąją pusę pelnę 48 taškus, kauniečiai trečiajame surinko devynis, iš žaidimo realizuodami 4 metimus iš 13 (30,8 proc.). Per pirmuosius du kėlinius Šaro kariauna pataikė 18 iš 21 dvitaškių (85 proc.) ir 2 iš 9 tritaškių (22 proc.).

„Ne puolime mes laimėsime rungtynes, – pabrėžė „Žalgirio“ puolėjas. – Žinojome, kad blogai gynėmės pirmoje pusėje, reikėjo susikoncentruoti daugiau į gynybą, bet vėlgi pastangos ir detalių išpildymas nebuvo geras. Kad prastas pataikymas, tai ne dėl to (pralaimėjome).“

Į patį Eurolygos lentelės dugną po šio turo nugrimzdęs Kauno klubas pralaimėjo 10 kartą per 13 rungtynių. Paskutinį kartą „Žalgiris“ pergalę iškovojo dar lapkričio 1-ąją išvykoje prieš Stambulo „Fenerbahče“.

„Mes pralaimime dviem, trimis taškais. Nemanau, kad nors vienas abejoja sistema“, – teigė Ulanovas.

Kiek tokia serija žaidėjams yra sunki psichologiškai?

„Sunki, patikėkite, tikrai“, – nedaugžodžiavo žalgirietis.

Kita savaitė – dviguba, kurios metu kauniečiai antradienį namie susikaus su Stambulo „Anadolu Efes“, o penktadienį – svečiuose su Rimo Kurtinaičio vadovaujama Maskvos srities „Chimki“.



Komentarai:

...
sistema visagale blt okey tai ko jus nx neismokstat bent savo saleje metyti tritaskiu metimu ,pasidaryk sistema kad per maca reikia priesininkui imesti bent 10 trajaku ir stai sistema butu nebloga ane bet kurva jys sugebat inkaro lygoje visus ismesti savo tritaskius metimus,jaska sake kad vaiku darzalis,ne vaikai tarp vaiku zaizdami protingiau suzaidzia
2019-12-14
-8
Atsakyti
Ule cia tau..
atrodo kaip suauges bet nieko nesugebi. ir maziau vaidink. zvaigzduno nereikia..
2019-12-14
-6
Atsakyti
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2019-12-14
-4
Atsakyti
Argonas
faktas kad sistema gera 7 pralaimejimai is 7 saunuoliai taip ir toliau viskas puikiai veikia
2019-12-14
+1
Atsakyti
thomas
manau, kad visi abėjoja ta sistema.Nebelysk šarui į šikną.
2019-12-14
+15
Atsakyti
Ulia... o aš abejoju... prieš kiekvieną sistemą atsiras kita... kuri geresnė? Mano galva nei viena sistema neatsilaikys prieš gerą fantaziją, improvizaciją... svarbu kokie atlikėjai... šnd sužaidei gražiai...
2019-12-14
+6
Atsakyti
ekspertas
jie jau kaip kokie sektantai, užhipnotizuoti mistine \'\'sistema\'\' :DDDDD nėra jokios sistemos. yra tik 1 žmogaus aiškus noras, kad žaidėjai jo beatodairiškai klausytu, kad nebutu jokių \'\'ego\'\'. ir jis vienintelis komandoje bosas. komandoje bus tik tokie, ant kuriu galima rėkti kaip ant šiukšlių - ir nei vienas neatsikirs. visi, kurie atsikirsdavo - ju komandoje nelikdavo. pamenam, siemense Axelis pasišakojo per taimouta - tai buvo jau aišku, kad komandoje jo po sezono neliks. Vasia irgi paimprovizuodavo, nevisada klausydavo sistemos :DDD su tokiais žaidėjais sutartys nepratesiamos. pratesiamos su visokiais nuolankiais liudwigsburgo lygio grajokais :DD o kad iesko silpnu vietu pas varzova, tai cia visi ta daro :DDDD kamuolys profu kasyje visada juda, juo dalinamasi, kol atsiranda geriausia proga atakuoti. barsoje irgi kamuolys juda, bet jis nueina iki miroticiaus ir jis daro sprendima, kuris baigiasi naduingumo grafos didejimu :DDD tai irgi pranašumo išnaudojimas :DDD
2019-12-14
+7
Atsakyti
Kirvukas
Neabejoja? O reikėtų.
2019-12-13
-12
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.