Graikijos klubo sudėties korekcijas stebintis legionierius: „Nepamirškite, jog vis dar esate skolingi krūvą pinigų“

2020-01-02 16:16
Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Salonikų PAOK klubo vykdomos sudėties permainos nepraslydo pro akis buvusiam ekipos legionieriui Williamui Hatcheriui, mat Graikijos komanda vis dar nėra padengusi senesnių įsiskolinimų. 

PAOK komandai oficialiai pranešus apie sandorį su patyrusiu Bobby Brownu ir taip pat netylant kalboms apie klubo susidomėjimą Clintu Chapmanu, Hatcheris išstojo socialiniame tinkle „Twitter“ ir kreipėsi į FIBA.

„Sveikinimai PAOK toliau sėkmingai įsigyjant naujus krepšininkus, tikiuosi, jog komanda pasieks trokštamų rezultatų, – žinutę pradėjo amerikietis. – Kita vertus, viliuosi, jog vadovai nepamirš praėjusį sezoną klube žaidusių krepšininkų ir jų šeimų, kuriems jie yra skolingi krūvą pinigų.“

William Hatcher

William  Hatcher
William  Hatcher
MIN: 24.86
PTS: 13.56 (50%)
REB: 2.11
AS: 2.89
ST: 1.44
BS: 0
TO: 1.78
GM: 9

Pernai vasarį Hatcheris ir kitas PAOK krepšininkas Philas Gossas savavališkai savaitei atsiskyrė nuo komandos ir išvyko į JAV dėl klubo nevykdomų finansinių įsipareigojimų. 

Vėliau kilęs skandalas buvo numalšintas, kaip skelbė žiniasklaida, pagalbos ranką ištiesus PAOK futbolo klubui. Dabar po Hatcherio pareiškimo panašu, jog įsiskolinimai tebėra nepadengti.

35-erių Hatcheris šį sezoną atstovauja kitam Graikijos klubui, Atėnų „Peristeri“, kuriam FIBA Čempionų lygoje vidutiniškai renka po 13,6 taško, atlieka po 2,9 rezultatyvaus perdavimo, atkovoja po 2,1 ir perima po 1,4 kamuolio.



Komentarai:

Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - https://getmeets.com
2020-01-02
+3
Atsakyti
Antanas
Kiek zinau jis ten uz ka.le eina
2020-01-02
Atsakyti
Anonimas
Tai ko i ta bankrutavusia graikija varyt lost? Idomu ar kuzminskui uz tuos pora suzaistu menesiu viska ten pervede kad ir tas pats Oly :D
2020-01-02
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.