Landale'o iniciatyva rungtynėse Madride Australijai paaukota tūkstantinė suma

2020-01-10 09:33

Australijai kenčiant nuo masinių krūmynų gaisrų, Kauno „Žalgirio“ australas Jockas Landale'as gimtajai šaliai Eurolygos rungtynėse surinko tūkstantinę sumą.

Prieš dvikovą su „Real“ žalgirietis paskelbė paaukosiantis po 100 dolerių už kiekvieną pataikytą abiejų komandų tritaškį ir abiejų ekipų žaidėjų dėjimą.

„Real“ ir „Žalgiris“ Madride pataikė po 13 tolimų metimų, taip pat abi komandos atliko devynis dėjimus. Iš viso Landale'as per šią akciją surinko 3,5 tūkst. dolerių auką.

Fotogalerija

Pats krepšininkas atliko vieną dėjimą, o iš toli prametė abu metimus. Tiesa, jam atakuojant iš tritaškio zonos prieš jį dukart buvo prasižengta. Tas pražangas aukštaūgis pavertė 6 taškais, realizuodamas 6 iš 6 baudų po minėtų situacijų.

Jo sąskaitoje iš viso – 11 taškų per 23 žaidimo minutes.

Tokią pat socialinę akciją tviteryje skelbė surengsiantis ir Stambulo „Anadolu Efes“ legionierius Chrisas Singletonas, kuris penktadienį kartu su Turkijos klubu išvykoje susikaus su „Barcelona“.



Komentarai:

floodmovi
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-10
+1
Atsakyti
npokquini
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-10
-6
Atsakyti
djgaffer
Sunkiai sekasi Landale\'ui,bet šitas poelgis vertas pagarbos.Surinkta tikrai nemažai,kaip už vienas rungtynes.Dar ir kiti žaidėjai panašias akcijas daro.Šaunuolis.
2020-01-10
-11
Atsakyti
Retro
pagarba šarui biški pribleso.kai daug perspektyvesnis gebenas sedi ant suolo o šitas kreivarankis starto penketo zaidejas...sitas sezonas vistiek jau palaidotas,tai leistu gebenui tobulet geriau,ir kita sezona turetume pajegu lietuvi aukstaugi
2020-01-10
-1
Atsakyti
Retis
kai ant galo po minutes pamaciau jo morda einant I aikste, palaidojau graju, ir akurat. kaip visada. si sezona biski prasimete saras su situo grajoku, nulinis reikalas
2020-01-10
+6
Atsakyti
Retro
saunuolis. dabar zalgiriui padek,ir koja susilaužyk. ne ne juokauju.cia per ziauriai pasakiau... paprasciausiai pradink
2020-01-10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.