Kai griebiamasi net kėdžių: Kanzaso universitetų dvikovą užbaigė masinės muštynės

2020-01-22 07:57

NCAA pirmenybėse – neįtikėtinas emocijų protrūkis. Dviejų Kanzaso universitetų susitikimo pabaigoje kilo masinės muštynės, kurių metu trumpam nevaldomi krepšininkai paleido į darbą kumščius, buvo griebiamasi ir kėdžių.

Viskas įvyko pačioje dvikovos pabaigoje Kanzaso „Jayhawks“ ekipai 81:59 daugiau nei užtikrintai pirmaujant prieš Kanzaso „Wildcats“.

Laiką paskutinėje atakoje deginęs Silvio De Sousa driblingavo kamuolį, kol galiausiai jį užspaudęs DaJuanas Gordonas perėmė kamuolį ir pasileido į greitą ataką.

De Sousa pavijo savo varžovą ir išrašė fantastišką trečią bloką, po kurio priėjo prie parkritusio Gordono ir nužvelgė jį piktu žvilgsniu, taip pat nevengdamas replikų.

Šalia buvę Gordono komandos draugo nustūmė De Sousą šalin, kas sukėlė emocijų bombą. Į krūvą sulėkę krepšininkai ėmė muštis, situacija trumpam tapo absoliučiai nevaldoma.

De Sousa buvo vienu metu užfiksuotas sugriebęs kėdę ir ją laikęs iškėlęs viršaus galvos, bet galiausiai „Jayhawks“ asistentas Jerrance'as Howardas atėmė ją iš auklėtinio. 

Pagrindiniais muštynių dalyviais įvardijami trys „Jayhawks“ žaidėjai: De Sousa (marškinėlių numeris 22), Marcusas Garrettas (0) ir Davidas McCormackas (33).

De Sousa aikštėje praleido vos 4 minutes, McCormackas – 10, o Garrettas – 33.

Situacija iš skirtingų kampų:



Komentarai:

Fanas
Žinos kaip rungtynių laikui pasibaiginėjant kamuolį nuvoginėt. Čia yra pagrindinis valstijos rivalry - nepagarbiai kamuolį pavogė (atsilikinėjant 22), susišėrė stogą.
2020-01-22
+13
Atsakyti
Uzpakalnis
Juodziu ismislas po dejimo ar bloko piktai nuzvelgt i varzova. Geto panetkes,kurios su krepsiniu neturi nieko bendro.
2020-01-22
+15
Atsakyti
:D
Kamuoli blokavo bet kai smugis i lisutra parejo nebenublokavo sito :D :D
2020-01-22
-7
Atsakyti
djgaffer
Tik juoką kelia,kai po blokų ar dėjimų per varžovą dar nužvelgia varžovą,pasiunčia xujum,tipo kietas.Apgailėtinai atrodo.Nors pamenu sezono NBA ekspertai po galingo Sabonio dėjimo stebėjosi,kodėl jis piktai nenužvelgė varžovo.Nes Sabonis aukščiau jų yra,teisingai auklėtas ir jam svarbu krepšinis,o ne kažkokie pavaizdavimai.Čia va geras pavyzdys,kas būna,kai kietą bandai rodyt.Išsilavinimo matosi daugumai trūksta tame video.
2020-01-22
+10
Atsakyti
hehe
jaskai taip butu jei rektu ant savo komandos nba
2020-01-22
+13
Atsakyti
...
kas cia tokio, geto stilium issiaskino santykius ir tiek. Jie dar nera civilizuotai gyvene nesupranta kaip kitaip elgtis.
2020-01-22
+8
Atsakyti
krc
vadinkit mane rasistu, bet realybė tokia "žmogu gali išvešti iš geto, bet geto iš žmogaus ne"
2020-01-22
+7
Atsakyti
Bananai
apgailetini primatai.
2020-01-22
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.