„Oly“ klubui – dar vienas smūgis: Bartzokas pasidalijo blogomis žiniomis dėl Spanoulio ir Rochestie

Edvinas Jablonskis
„BasketNews.lt“
2020-02-04 22:23

Pirėjo „Olympiakos“ šį vakarą 69:94 neprilygo Kauno „Žalgiriui“, o Graikijos klubo strategas Georgios Bartzokas neslėpė, jog Tayloro Rochestie ir Vassilio Spanoulio netektys skaudžiai atsiliepė komandai.

„Noriu pasveikinti „Žalgirį“, jie sužaidė solidžias rungtynes. Mums buvo sunku laimėti šias rungtynes, nes praradome savo patyrusius ir gerus žaidėjus Spanoulį bei Rochestie. Mums trūko kūrybos, lyderystės. Žaidėme su gynėjais, kurie neturi patirties tokiame lygmenyje.

Manau, kad pradėjome šiek tiek atsipalaidavę. Pirmas 20 minučių „Žalgiris“ turėjo vieną klaidą, nes mes per mažai spaudėme. Žinojome, kad jie turi du gerus metikus: Milaknį ir Riversą. Jie įmetė 64 proc. tritaškių, taigi mums buvo sunku laimėti. Tai Eurolyga, reikia būti susikaupus, sveikiems ir būti pasiruošus tokioms rungtynėms. Mes tokie nebuvome. Turime išsigydyti traumas ir nežinau, kiek žaidėjų turėsime (kitose rungtynėse)“, – po mačo sakė „Olympiakos“ strategas.

Fotogalerija

Bartzokas taip pat neturėjo gerų naujienų ir dėl Rochestie bei Spanoulio. Pirmasis į aikštę nebegrįžo jau po ilgosios pertraukos, o Spanoulis pasitraukė trečiajame kėlinyje.

„Gydytojai sakė, kad Rochestie ir Spanouliui bus atlikti magnetinio rezonanso tyrimai. Rochestie mažiausiai praleis tris savaites, jam yra problemų su raumenimi. Spanoulis susižeidė čiurną, kuri buvo operuota pernai. Rytoj pamatysime, koks problemos rimtumas“, – apie savo gynėjų situaciją kalbėjo Bartzokas.

Skirtingai nei „Žalgiris“, „Olympiakos“ šį vakarą neblizgėjo ties tritaškio linija – tikslą pasiekė 6 tolimi metimai iš 26 (23 proc.).

„Visada viskas yra susiję su kamuoliu, – apie prastą pataikymą sakė Bartzokas. – Taip, „Žalgiris“ tikrai gerai gynėsi, tačiau mes taip pat daug dvejojome netgi tokiose situacijose, kai reikėjo judinti kamuolį. Turėjome lengvų pasirinkimų, kuomet galėdavome veržtis į baudos aikštelę ir kurti daugiau progų. Deja, kaip ir sakiau mes praradome ir mums trūko dviejų kūrėjų, kurių nebeturėjome. 

Atkovojome daugiau kamuolių nei „Žalgiris“, atkovojome beveik tiek pat kamuolių kiek jie, bet mes taip pat turėjome kautis ir žaisti fiziškai“, – užbaigė Bartzokas.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.