Aiškios NBA „Visų žvaigždžių“ mačo komandos: Sabonis suvienys jėgas su LeBronu ir Dončičiumi

2020-02-07 02:25
Nuotr.: AP, AFP-Scanpix
Nuotr. AP, AFP-Scanpix

Domantas Sabonis NBA „Visų žvaigždžių“ komandoje gins LeBrono Jameso vedamos komandos garbę.

Tiesioginio eterio metu lietuvis į LeBrono komandą buvo pakviestas paskutiniuoju 22-uoju šaukimu.

Jamesas gavo teisę rinktis pirmasis starto penketo žaidėjus, tuo metu Antetokounmpo buvo pirmasis, kuris pradėjo rinktis atsarginius krepšininkus.

LeBronas pirmuoju šaukimu pasirinko komandos draugą iš Los Andželo „Lakers“ Anthony Davisą, trečiuoju – Kawhi Leonardą, penktuoju – Luka Dončičių, septintuoju – Jamesą Hardeną.

Kitos komandos kapitonu buvęs Giannis Antetokounmpo antruoju šaukimu pasirinko Joelį Embiidą, ketvirtuoju – Pascalį Siakamą, šeštuoju – Kemba Walkerį. Po to, kai LeBronas pasirinko Jamesą Hardeną, Gianniui liko Trae Youngas.

NBA „Visų žvaigždžių“ mačo sudėtys:

LeBrono Jameso komanda Giannio Antetokounmpo komanda
Starto penketas Starto penketas
LeBronas Jamesas Giannis Antetokounmpo
Anthony Davisas Joelis Embiidas
Kawhi Leonardas Pascalis Siakamas
Luka Dončičius Kemba Walkeris
Jamesas Hardenas Trae Youngas
Atsarginiai krepšininkai Atsarginiai krepšininkai
Damianas Lillardas Khrisas Middletonas
Benas Simmonsas Bamas Adebayo
Nikola Jokičius Rudy Gobertas
Jaysonas Tatumas Jimmy Butleris
Chrisas Paulas Kyle'as Lowry
Russellas Westbrookas Brandonas Ingramas
Domantas Sabonis Donovanas Mitchellas

Prieš dvi savaitės paaiškėjo, jog starto penketuose vietas užims šie krepšininkai: LeBronas Jamesas, Anthony Davisas, Kawhi Leonardas, Luka Dončičius, Jamesas Hardenas, Giannis Antetokounmpo, Joelis Embiidas, Pascalis Siakamas, Kemba Walkeris bei Trae Youngas.

Šiemet NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynės sirgalius pasitiks su nauju formatu.

Abi komandos tris kėlinius po 12 minučių varžysis pradėdamos nuo rezultato 0:0 bei taip stengsis laimėti bent du ketvirčius. Prieš prasidedant lemiamam kėliniui susitikimo laikmatis bus išjungtas, o laimėtojais taps tie krepšininkai, kurie pirmieji surinks nustatytą galutinį taškų skaičių.

Šis skaitmuo bus sudarytas sudedant visus per pirmus tris ketvirčius triumfavusios komandos taškus ir pridedant dar 24, taip pagerbiant neseniai Anapilin iškeliavusį Kobe Bryantą.

Kai šis taškų skaičius bus nustatytas, komandos ketvirtąjį kėlinį žais be laiko ir laimės ta ekipa, kuri pirmoji pasieks nustatytą ribą.

Pavyzdžiui, jei po trijų kėlinių laiminti komanda pirmautų 100:95, tai ribinis taškų skaičius būtų 124 – pirmaujančiai ekipai reiktų įmesti 24, o atsiliekantiems tektų surinkti 29 taškus.

NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynės vyks naktį iš vasario 16-osios į 17-ąją 3 val. Lietuvos laiku. Sabonis taip pat dalyvaus ir įgūdžių konkurse, kuris vyks naktį iš vasario 15-osios į 16-ąją.

Indianos „Pacers“ puolėjas šį sezoną fiksuoja 18,3 taško, 12,6 atkovoto kamuolio ir 4,7 rezultatyvaus perdavimo statistiką.



Komentarai:

Tomas
Puiki nuotrauka, sulūžusios rankelės
2020-02-08
+10
Atsakyti
...
koks skirtumas kada pasirinko ar nepasirinko, vis tiek svarbu jis te nbus nors kuo toliau tuo didesni cirka is nba all star jau irgi daro.
2020-02-07
+48
Atsakyti
Ha
Tikras europietis giannis isirinko tikrus europiecius,bet sabo nepriskaite
2020-02-07
+11
Atsakyti
djgaffer
Nereikia čia tai sureikšminti,kelintą mūsiškį pakvietė.Nieks nuo to nesikeičia-dalyvaus rungtynėse,įgūdžių konkurse.O kelintu jį pasirinko,tai tegul amerikiečiai ten ir kalba.Jie juk mėgsti visokiom temom pakalbėt bei ieškot kažkokių kabliukų.Turim lietuvį prestižiniam renginį ir tai džiugu.
2020-02-07
+28
Atsakyti
uz zalgiri
nieko nuostabaus,stebuklas kad jis isvis ten pateko,o kad niekas jo nepasirinko tik irodo jog baltam reikia but dviem galvom geresniu tam kad i tave atkreiptu demesi.
2020-02-07
+38
Atsakyti
Donce
Blee ant kiek broniaus komanda geresne..
2020-02-07
+26
Atsakyti
vilnietis
Nieko nuostabaus, Antetokounmpo pirmais pasirinko "tautiecius" is Afrikos.
2020-02-07
+19
Atsakyti
-
Sąžiningai rašant, Saboniukas buvo tas vienintelis, kurio niekas nepasirinko. Bet vien patekimas į pagrindines NBA All-star varžybas yra didelis įvertinimas profesionaliam krepšininkui. Net jei tegaus kelias minutes aikštelėje.
2020-02-07
+23
Atsakyti
Sabonis 5pts 7 reb 3as
2020-02-07
-41
Atsakyti
Anonimas
Saboniukas dabar tures irodyt,kad buvo ne veltui paimtas ir ,kad juockiai apsiramintu ikalt keleta geru dejimu per ju galvas ir dar laimet igudziu konkursa
2020-02-07
+13
Atsakyti
xd
bronius ir kumpis no mercy for sabas
2020-02-07
Atsakyti
Rondo
teisybes delei sabo niekas nepasirinko t.y. bronius jo pavardes neistare :D
2020-02-07
+42
Atsakyti
Rondo
man atrodo giannis prisizais su tokiom sudetim, manau paskutinis kartas, kai buvo kapitonas. Ziurovai nori sou matyt, o tas vel failina su sudetim. KD + Luka kitamet kapitonai mano prognoze :D
2020-02-07
-18
Atsakyti
Tai čia rinkimai buvo pagal opcijas
neverta sureiksminti jai lebre butu pradejes nuo sabo tai jei pastebime antetekumpo rinkasi is tos pacios ar panasio pozicojs zaidejo.. viskas norma
2020-02-07
+18
Atsakyti
Ttd
nenorint izeist nieko pasirinko 22 saukimu neatotinka realybes...
2020-02-07
-6
Atsakyti
kasioguru
nevertina lygos lyderiai Sabo - paliko paskutini, nors galvojau Giannis paims ji kokiu 4-u ar 5-u saukimu is rezervo. dar krito i akis, kad nevertina ir Rocketsu ballhogeriu, uz ka abiem pespectas. Giannis netgi patrauke barzdona per danti. o siaip Giannio pick\'ai keistoki, ir startas isejo rytai vs vakarai.
2020-02-07
+28
Atsakyti
paskutinis
saboniukas
2020-02-07
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 22

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.