Elitinis pripažinimas: visi NBA klubai siekė per mainus prisivilioti Bertanį

2020-02-09 11:46
Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Lūžio sezoną Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) išgyvenantis Davis Bertans artėjant mainų termino pabaigai tapo visų lygos klubų taikiniu.

Vašingtono „Wizards“ vyr. treneris Scottas Brooksas atskleidė, jog elitinį snaiperį per mainus mėgino persivilioti absoliučiai visos 29 likusios komandos, bet JAV sostinės klubas apie atsisveikinimą su latviu neturėjo nė minties.

„Juokinga situacija, nes Davio norėjo likę 29 klubai, bet likusi viena („Wizards“) norėjo labiausiai“, – portalui „The Athletic“ kalbėjo Brooksas.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
115,8
Pelno taškų: 115,8
Taiklumas: 46,5%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 158
Blogiausias pasiekimas: 89
Daugiausia pelno: Bradley Beal

Pirmąjį sezoną Vašingtone žaidžiantis Bertans fiksuoja 15,1 taško vidurkį, kai 2018-2019 m. sezone jo rezultatyvumas siekė 7,7 taško. 

Tritaškius puolėjas meta 43,2 proc. taiklumu. Kitą savaitgalį jis pirmąkart karjeroje dalyvaus NBA tritaškių konkurse.

„Apie jo iškeitimą net nebuvo jokios diskusijos, – pabrėžė Brooksas. – Kai tik jį pasikvietėme, mes žinojome, kokio arsenalo jis yra žaidėjas. Davis nėra tik metikas, jis yra naudingas visomis prasmėmis ir, aišku, yra vienas geriausių snaiperių lygoje. 

Bertanis mums yra nuostabus papildymas. Mes laukiame sugrįžtančio Johno Wallo, ir ar jūs galite bent įsivaizduoti šiuos du vyrukus kartu aikštėje, turint omenyje Wallo gebėjimą atrasti laisvus komandos draugus? 

Davis gali tapti laisvuoju agentu pasibaigus sezonui, tačiau mes jaučiamės užtikrinti savo strategija. Apie ją Bertans atsiliepia puikiai, taip pat ir apie organizaciją.“



Komentarai:

Egh
pavydas ima kaip braliukai talentu priaugino nu ir sekasi jiems
2020-02-09
+1
Atsakyti
seiwelib
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-02-09
+8
Atsakyti
...
Apie lebrona tokius straipsnisu galetu rasyt per kiekviena transferu langa bet kas is to..
2020-02-09
-2
Atsakyti
djgaffer
Tai ir Spurs jo norėjo,kurie jį dar vasarą atidavė?Kažkaip keistai atrodo,kai po pusmečio klubas,kuris taip nesenai žaidėją atleido,vėl jo nori.Suprato,kad klaidą padarė.
2020-02-09
+17
Atsakyti
faq
Bet Popas ji paleido. Wtf?
2020-02-09
+2
Atsakyti
Davis
Kaip grynas metikas, visa karjera mete labai aukstais procentais. Tiek NBA, tiek ACB. Kiekviena NBA zvaigzde nori pagalbiniu, kurie perdavimus vercia assistais, neskaitant to, kad dar ir iskrapsto viena auksta varzovu zaideja is baudos aiksteles. Tipinio "2 metrai su batais" NBA lengvo krasto pries Bertans apsiginti neuztenka.
2020-02-09
-1
Atsakyti
T
Kažkaip beveik neabejoju, kad gaus labai solidų kontraktą ir važiuos į dugną. Nenoriu prikalbėti, bet žinant traumų istoriją, vėl laiko klausimas kada gali gauti rimtą traumą.
2020-02-09
+9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.