„Žalgirio“ balsas Andrius Žiurauskas: „Norėčiau būti klubo istorijos dalimi“

2020-02-14 10:40

Eurolyga šią savaitę parengė reportažą netradiciniam, tačiau itin Lietuvoje mylimam asmeniui – Kauno „Žalgirio“ balsui ir pranešėjui Andriui Žiurauskui.

„Aš esu Andrius Žiurauskas ir pristatinėju komandą jau daugiau nei 15 metų“, – su šypsena veide Eurolygos grupei prisistatė „Žalgirio“ balsas.

„Kiekvieną kartą prieš žengdamas ant parketo, aš stebiu minią ir galvoju, kaip ją įkvėpti. Visada galite atkreipti dėmesį, jog likus 2 minutėms iki pristatymo aš stoviu šalia aikštelės ir darau kvėpavimo pratimus“, – savotišką ritualą apibūdino Žiurauskas.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
79,5
Pelno taškų: 79,5
Taiklumas: 46,9%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 104
Blogiausias pasiekimas: 58
Daugiausia pelno: Zach LeDay

Aktoriui bei „Žalgirio“ pranešėjui pagyrų negailėjo ir žalgiriečiai K.C. Riversas, Paulius Jankūnas bei Jockas Landale‘as.

„Jis yra labai aistringas ir emocionalus, kuomet atlieka savo darbą, tačiau tuo pat metu jis yra tas vyrukas, kuris viską pradeda“, – sakė Riversas.

„Jis – labai energingas vyrukas, kuris paverčia areną gyvą“, – teigė „Žalgirio“ kapitonas.

„Jis yra geriausias ir tikrai mus užveda su savo balsu, riksmais. Man jis apibūdina visus Lietuvos krešinio fanus: aistringi, visi yra įsitraukę. Tai – didinga“, – sakė Landale‘as.

Žiurauskas taip pat atskleidė, jeigu „Žalgiris“ pasiekia pergalę, tai į naudą išeina ir jam pačiam.

„Jeigu „Žalgiris“ pasiekia pergalę, o aš eidamas namo užsuku į barą, man nereikia mokėti už gėrimus“, – su šypsena veide pasakojo Žiurauskas.

„Visa Lietuva, o ypač Kaunas yra tiesiog pamišęs dėl „Žalgirio“. Tai yra dalykas, kuriuo labai didžiuojamės ir tikėjimas yra tai, kas mus suvienija. Norėčiau būti „Žalgirio“ istorijos dalimi ir tikiuosi, kad esu“, – baigė Žiurauskas.



Komentarai:

Ach
Nu juokingai atrodo tas jo skeryciojimas viduryje arenos - jei butu pasleptas kazkur uzkulisiuose ir butu tik balsas dar dar bet kai matai arenos visuryje ta maza pliktelejusi plonom kojom dede tai juokingai atrodo
2020-02-15
-1
Atsakyti
GTR
Geras žmogus, tik galėtų 85% savo balso naudoti, nes dabar rėkia taip smarkiai, kad žodžiai tampa nebesuprantami.
2020-02-14
+4
Atsakyti
Ernestas
ziauriai gerai jis pristatineja 10/10 . tokia emocija sukelia dar bruce buffort kai pristatineja UFC kovas.
2020-02-14
+6
Atsakyti
Uab
Na kaip psichiniu rezervatui, tai jis labai tinka. O talismanas tas bambalinis koks zavus. Zalias bomzas su ryza barzda :-D
2020-02-14
-8
Atsakyti
Are
Kai vaikuciai uzaugsit ir sugebesit apsilankyti Zalgirio varzybose, tada suprasit kokia atmosfera jis sugeba uzkurti. Buvo tarpas, kai ne jis pradzioje zodi tardavo, tai tikrai labai pasijaute, ko truksta.
2020-02-14
+5
Atsakyti
?????
Kas čia per babausis ???
2020-02-14
+5
Atsakyti
zalgirio veidas Amosfera
Su Milanu ir Chimki bus vidas Bareikis pranesejas
2020-02-14
+4
Atsakyti
sitas
Petushokas
2020-02-14
+8
Atsakyti
djgaffer
Jau ir yra istorijos dalimi Žiurauskas,gali tuo neabejoti.Visada užveda areną,jo balsas visus fanus pakelia iš vietų.Pagarba jam už jo darbą ir tikiuosi dar ilgai girdėsim jo pristatymus.
2020-02-14
+15
Atsakyti
Lol
vien del sito asilo neinu i arena
2020-02-14
-16
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.