Riversas: „Neabejoju, kad tai bus rungtynės su daug fizinės jėgos“

2020-02-20 11:17

Savaitgalį Karaliaus Mindaugo taurę iškovoję Kauno „Žalgirio“ krepšininkai trečiadienį atvyko į Vitoriją ir jau ketvirtadienį beveik 16 tūkstančių talpinančioje „Fernando Buesa“ arenoje susitiks su vietos „Baskonia“.

Dar šį sezoną Ispanijoje pradėjęs ir su „Baskonia“ vietinėse pirmenybėse kovojęs „Žalgirio“ amerikietis K.C. Riversas svarstė, kad norint laimėti išvykoje, reikalingi tie patys dalykai kaip ir Klaipėdoje kovojant dėl taurės.

„Pasitikėjimas yra aukštas, bet taurė jau praėjo ir mes grįžtame į Eurolygą, kurioje turime bandyti pasinaudoti mums suteiktomis galimybėmis. Viskas prasidės artimiausiose rungtynėse su „Baskonia“ – turime būti susikaupę, kreipti dėmesį į detales taip, kaip tą darėme taurės turnyre ir siekti pergalės“, – rungtynių išvakarėse prieš treniruotę kalbėjo Riversas.

32-ejų metų gynėjas išvardijo dalykus, kurie, jo nuomone, bus svarbiausi rungtynėse su „Baskonia“, laimėjusia pirmą tarpusavio dvikovą Kaune.

„Agresyvumo lygis, fiziškumas ir kantrybė puolime. Daug dalykų gali tapti faktoriais ir lemti rungtynių baigtį, bet net neabejoju, kad tai bus rungtynės su daug fizinės jėgos. Jei norime turėti šansą laimėti, turi būti gera komandinė gynyba“, – teigė Riversas.

Žalgirietis pritarė ir komandos trenerio Šarūno Jasikevičiaus mintims apie varžovų ekipos naujokus – Semają Christoną ir Zoraną Dragičių.

„Tai yra geras papildymas komandai, kuri yra kamuojama traumų. Su jais komanda patobulėjo, tad turime būti pasiruošę naujai trenerio sistemai ir žaidėjams, kurių dar nematėme“, – pokalbį su „Žalgiris TV“ užbaigė Riversas.

Kauno „Žalgirio“ ir Vitorijos „Baskonia“ rungtynės ketvirtadienį prasidės 22.00 val. Lietuvos laiku.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.