Buvęs žalgirietis atsidūrė „Pistons“ taikiklyje

2020-02-20 21:39
Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Šį sezoną svajonę įsitvirtinti stipriausioje pasaulio lygoje pildantis Derrickas Waltonas sulaukė dėmesio iš Detroito „Pistons“ organizacijos.

NBA apžvalgininko Shamso Charania teigimu, „Pistons“ artimiausiu metu planuoja pasiūlyti Waltonui trumpalaikį 10 dienų kontraktą.

2018-2019 metų sezoną Kauno „Žalgirio“ klube pradėjęs Waltonas vasario mėnesį paliko Lietuvos čempionų gretas ir persikėlė į Berlyno ALBA ekipą.

Derrick Walton

Derrick  Walton
Komanda:
Pozicija: PG
Amžius: 24
Ūgis: 185 cm
Svoris: 84 kg
Gimimo vieta: Mičiganas, JAV

Šį sezoną amerikietis pradėjo jau už Atlanto – vasarą išsikovojo Los Andželo „Clippers“ komandos kontraktą, vasario pradžioje buvo išmainytas į Atlantos „Hawks“ klubą, o pastarajam jį atleidus, liko be darbo.

Iki dabar 185 cm ūgio gynėjas NBA lygoje yra sužaidęs 23 mačus, per kuriuos aikštėje praleido po 9 minutes, pelnė po 2,2 taško ir atliko po vieną rezultatyvų perdavimą.



Komentarai:

djgaffer
Turėtų užsitikrinti vietą NBA lygoje drąsiai
2020-02-20
+1
Atsakyti
djgaffer
Tas trumpas kontraktas nelabai ką ir reiškia.Dažniausiai po tų 10 dienų ir atsisveikinama.Bet gal pavyks Waltonui užsikabint,juolab,kad ir Jacksono nėra.Konkurencija mažesnė,tai gal ir pasiseks.
2020-02-20
+6
Atsakyti
fbgb
Su tokiom lupytem ilgai be darbo neliks.
2020-02-20
+5
Atsakyti
Anonimas
kas daugiau jei ne gimtojo miesto komanda isties pagalbos ranka, tuo metu kai niekam nereikalingas. primena zalgiryje veikusia reabilitacijos klinika, tik cia kontraktai ne desimciai dienu budavo.
2020-02-20
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.