Nuo „Grizzlies“ atsiskyręs Iguodala turėjo darbą prestižiniame technologijų centre

2020-02-27 14:40
Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Memfio „Grizzlies“ ekipoje oficialiai sezoną pradėjęs Andre Iguodala buvo atsiskyręs ne tik nuo šio klubo, bet ir apskritai nuo krepšinio.

„The Athletic“ apžvalgininkas Shamsas Charania atskleidė, kad Majamio „Heat“ puolėjas turėjo nepilno etato darbą vienoje iš Silicon Valley regione įsikūrusių įmonių. 

Minėtasis regionas San Franciske išsiskiria, jog jame yra įsikūrusios vienos didžiausių aukštųjų technologijų bei socialinių tinklų įmonės.

Andre Iguodala

Andre  Iguodala
Andre  Iguodala
MIN: 20.28
PTS: 4.71 (45.16%)
REB: 4
AS: 1.86
ST: 0.43
BS: 1
TO: 1.57
GM: 7

„Iguodala šiemet neturėjo jokių ketinimų žaisti Majamyje, – tinklalaidėje „Pardon My Take“ sakė Charania. Jokių. Jis turėjo nepilno etato darbą Silicon Valley regione. Ir jis visiems sakė, jog jaučiasi gerai.“

„Jog „Heat“ susidomėjo Iguodala paskelbiau likus dviems dienoms iki galimų perėjimų laikotarpio. Tuo metu galvojau, jog šis sandorys neįvyks, tačiau pamaniau, kad taip sukelsiu bent šiek tiek šurmulio“, – prisiminė Charania.

Vis tik, kaip parodė laikas, 36-erių puolėjas atsidūrė Majamyje.

„Diena ritosi į antrąją jos pusę ir tikimybė, jog Patas Riley paskambins Iguodalai vis didėjo. Galų gale, kitą dieną Riley padarė skambutį ir įtikino Andre prisijungti“, – pridėjo Charania.

Bent jau kol kas puolėjas įspūdingo žaidimo nedemonstruoja. Iguodala sužaidė 7 rungtynes ir vidutiniškai per 20 minučių renka po 4,7 taško, 4 atkovotus kamuolius ir 1,9 rezultatyvaus perdavimo



Komentarai:

abcdef
Net ir tokiam legendiniam ir visko maciusiam zaidejui reik laiko priprast prie naujos komandos. Viskas cia gerai ir su juo ir su jo ateitim matosi :)
2020-02-27
+4
Atsakyti
djgaffer
Po karjeros Iguodala tikrai nepražus.Kaip matom,darbą rast lengvai gali prestižinėje vietoje,galvą ant pečių turi.Tai tikrai nebus tas,kuris įstos į bankrutavusių gretas.
2020-02-27
+3
Atsakyti
NBA besidomintis asmuo
chebra, baikit rašyt vieną kartą tokius straipsnius, jei žaidėjas taškų daug nemeta, tai jau žaidžia neįspūdingai. Iggy stats nėra blogi, jam 36 metai, o jis paimtas dėl gynybos. Atrodot nerimtai su tokiom rašliavom.
2020-02-27
-7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.