Artimiausiame „Warriors“ mače turėjusio žaisti Curry sugrįžimas nukeltas neapibrėžtam laikui

2020-02-29 19:43
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

„Golden State Warriors“ žvaigždė Stephenas Curry turėjo pasirodyti naktį iš sekmadienio į pirmadienį vyksiančiose rungtynėse su Vašingtono „Wizards“, tačiau gynėjo sugrįžimas neįvyks.

Kaip praneša Shamsas Charania, „Warriors“ savo vedlio sugrįžimą ant parketo atidėjo neapibrėžtam laikui. Pridedama, jog Curry ant parketo pasirodys kažkuriuo momentu kovo mėnesį.

Visa to priežastis yra ta, jog „Warriors“ nori, kad Curry turėtų dar šiek tiek daugiau treniruočių. Dėl to jis dalyvaus dukterinės, Santa Kruzo „Warriors“, komandos treniruotėse.

Apie tai, jog po rankos lūžio atsigavęs Curry grįš mače su „Wizards“ neseniai buvo užsiminęs ir pats žaidėjas.

„Mano mintyse visada buvo kovo 1-oji diena. Reabilitacijos metu kiekvieną savaitę turi vis kitą tikslą, link kurio eini. Atliekant reabilitaciją neturėjau jokių problemų, nors visas procesas buvo sunkus, kurio dar niekada neturėjau“, – žurnalistams sakė Curry.

Curry šį sezoną spėjo sužaisti vos ketverias rungtynes, per kurias fiksavo 20,3 taško, 6,5 rezultatyvaus perdavimo ir 5 atkovotų kamuolių statistiką.



Komentarai:

curry
"Labai netiketa"
2020-02-29
+4
Atsakyti
Ramex
patiems wariorsam nenaudinga jam duot zaist. Dabar nepasaktsiu kelintais metais, bet buvo Spurs sezonas kuriame David Robinsonas gavo trauma ir specialiai buvo vilkinamas jo sugryzimas ir to pasekoje spursai pasisauke Duncana.
2020-02-29
+4
Atsakyti
kasioguru
prasideda. :) per toki laika galima buvo atstatyt riesa, vel sulauzyt ir vel atstatyt. tiesiog nenori rizikuot bereiksmiam sezone ir viskas, bet taip pasakyt negali, nes Silveris bauda duos.
2020-02-29
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.