„Ryto“ grupės lyderiai Europos taurės mačą žais už uždarų durų

2020-03-03 12:39
Nuotr.: BNS

Europos taurės dvikova tarp „Monaco“ ir Kazanės UNIKS vyks už uždarų durų, skelbiama oficialiame lygos pranešime.

Eurolyga tokį sprendimą priėmė remdamasi Pasaulinės sveikatos organizacijos (PSO) rekomendacijomis dėl koronaviruso plitimo.

Norėdami garantuoti žaidėjų, trenerių bei likusio personalo sveikatą, į Monako areną bus įleidžiami tik žaidėjai, treneriai, teisėjai, medikai, televizijos transliacijos personalas bei žurnalistai.

UNIKS jau turi garantuotą vietą ketvirtfinalyje, tuo metu „Monaco“ krepšininkai ją teoriškai dar gali prarasti. Šiuo metu Monako klubo įmestų ir praleistų taškų santykis siekia +26, kuomet Stambulo „Galatasaray“ – minus 27.

Turkijos komanda, kuri šį vakarą Vilniuje žais su vietos „Rytu“ į kitą etapą patektų tik tokiu atveju, jei sugebės panaikinti minėtąjį skirtumą lyginant su „Monaco“ ekipa.



Komentarai:

gareape
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-03-03
+5
Atsakyti
kažkaip keista tyla, o kur žais šios grupės nelyderiai? Tiesa, vieni iš jų po mačo gali tapti ir lyderiais... Iš vis nulis info apie artėjantį susitikimą, išskyrus TV programą.
2020-03-03
-8
Atsakyti
Emma
https://getmeets.com - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-03-03
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.