Po Graikijos derbio Eurolyga skyrė solidžią baudą „Olympiakos“

2020-03-05 08:46
Nuotr.: BNS

Antradienį Eurolygoje vykęs Graikijos derbis tarp Pirėjo „Olympiakos“ ir Atėnų „Panathinaikos“ neapsiėjo be incidentų.

Eurolyga, atlikusi tyrimą, nusprendė skirti 38 tūkst. eurų baudą namuose žaidusiai „Olympiakos“ už fanų elgesį: lazerių ir pirotechnikos naudojimą rungtynių metu, aidėjusias įžeidžiančias skanduotes, agresijos protrūkį ir nepakankamą apsaugą.

Praėjus parai po pralaimėto susitikimo Pirėjuje, „Pao“ klubas išplatino viešą pareiškimą, kuriame buvo metami kaltinimai „Oly“ ekipai dėl fizinės atakos prieš savininką Dimitrį Giannakopoulą ir komandos valdybos narį.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
22
Naudingumas
15
Dvitaškiai
73%
8/11
Blokuoti metimai
2

Vis dėlto Eurolygos oficialiame pranešime šie kaltinimai „Olympiakos“ klubui nėra minimi.

Primename, jog pergalę Graikijos derbyje 81:78 šventė Pirėjo klubas.



Komentarai:

djgaffer
Nieko tai nekeis.Tie fanai ar gal labiau chuliganai kaip darė tas nesąmones,tai taip ir toliau darys.Normalūs sirgaliai vien dėl klubo nekartotų tokių dalykų.Bet va tie chuliganai dėję ant komandos,jie ateina grynai tik tam,kad sukeltų chaosą,o klubas dėl jų kentėt turi.
2020-03-05
+6
Atsakyti
Serbentautas
kaip ir minėjau.. Oly - "kas bus jei mūsų arenoje bus \'netyčia\' užpultas Pao savininkas? Eurolyga - "dėsim 38k baudą!" Oly - "tai praktiškai nieko blogo?"
2020-03-05
+8
Atsakyti
Blagadariniskas
siap tai zjbs, pries koki 10 metu Oly ir PAO atrode super klubai, kurie kai atvaziuodavo atrodydavo kad tik nepazimintu zeuriai ir kaip nors atsilaikyti, o dabar jau Zalgiris pranoko visomis prasmemis, jie ten su nematom dvasiomis kovoja, o aisku ir visas klubas kencia
2020-03-05
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.