NBA Cubanui skyrė 500 tūkst. JAV dolerių baudą

2020-03-06 21:29
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Pastaruoju metu viešos kritikos NBA lygos teisėjams negailėjęs Dalaso „Mavericks“ klubo savininkas Markas Cubanas sulaukė nuobaudos.

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski skelbia, kad NBA atmetė Cubano peticiją, kuria jis siekė, jog rungtynių tarp „Mavericks“ ir Atlantos „Hawks“ paskutiniosios sekundės būtų peržaistos.

Negana to, lyga Dalaso klubo savininkui skyrė 500 tūkst. JAV dolerių nuobaudą už įžūlų elgesį su teisėjais rungtynių metu.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
26,3
Pataiko: 26,3
Taiklumas: 54,3%
Vieta lygoje: 28
Geriausias pasiekimas: 38
Blogiausias pasiekimas: 17
Daugiausia pataiko: Luka Doncic

„Teisėjai turi prastų rungtynių, bet tai nėra vieno mačo problema. Tai tas pats mėšlas, kuris tęsiasi jau 20 metų. Samdote buvusius teisėjus, kurie mano, kad žino, kaip samdyti, apmokyti ir valdyti kitus teisėjus. Po dvejų metų suprantate, kad jie negali to padaryti. Vėl tai kartojate“, – savo „Twitter“ paskyroje po pralaimėto mačo rašė Cubanas.

Per pastaruosius 20 metų, kai Cubanas yra „Mavericks“ savininkas, už įvairias nuobaudas jis yra paklojęs daugiau nei 3 mln. JAV dolerių.

Rungtynes prieš „Hawks“ tąkart „Mavs“ pralaimėjo 107:111.



Komentarai:

pff
izulu elgesi ar komentarus? seip nelabai suprantu kodel ir uz komentarus duoda baudas xdd gi laisva salis, laisva zodzio laisve o ten tik pisa baudas uz teisybe
2020-03-06
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.