Beveik du mėnesius nežaidęs Kisielius grįžta į rikiuotę

2020-03-07 13:43
Nuotr.: L.Šilkaitis
Nuotr. L.Šilkaitis

Antrą sezono pusę Pasvalio „Pieno žvaigždės“ pasitinka sustiprėjusios.

Beveik du mėnesius nerungtyniavęs Laimonas Kisielius pasirengęs išbėgti ant parketo, debiuto Pasvalyje laukia ir naujokas iš JAV Danielis Amigo.

Abu jie galės žaisti šį vakarą, kai 24-ajame „Betsafe–LKL“ čempionato ture „Pieno žvaigždės“ kovos Panevėžyje su „Lietkabeliu“.

„Pasukau čiurną, o tyrimas parodė, kad buvo įskilęs čiurnos kaulas“, – sausį patirtą traumą prisiminė Kisielius.

Kol krepšininkas gydėsi traumą, „Pieno žvaigždės“ iškovojo svarbias pergales prieš „Šiaulius“, Alytaus „Sintek–Dzūkiją“ ir atkakliai priešinosi Vilniaus „Rytui“ bei Kauno „Žalgiriui“.

Dugne tūnojusi Pasvalio komanda pakilo iki septintos pozicijos, nuo Prienų „CBet“ atsilieka trimis pergalėmis.

„Norime laimėti kaip įmanoma daugiau rungtynių likusiame reguliariajame sezone ir bandyti pavyti Prienus, – teigė Kisielius. – Norime reguliarųjį sezoną baigti kuo geriau ir dalyvauti atkrintamosiose.“

Pergalių siekti padės ne tik Kisielius, šį sezoną renkantis po 6 taškus bei 2 rezultatyvius perdavimus. Naujausiu komandos aukštaūgiu tapo Amigo, pakeitęs vilčių nepateisinusį amerikietį Trevorą Thompsoną.

24-erių JAV gimęs aukštaūgis į Pasvalį atvyko tapęs Meksikos čempionu. Pirmenybėse jis savo komandai rinko po 10,2 taško bei 4,8 atkovoto kamuolio.

„Lietkabelio“ ir „Pieno žvaigždžių“ rungtynės šiandien prasidės 18.15 val., susitikimą tiesiogiai transliuos LKL.lt bei Delfi.lt.

Be „Lietkabelio“ ir „Pieno žvaigždžių“ rungtynių, šį vakarą „Betsafe–LKL“ čempionate kovos Vilniaus „Rytas“ ir Kėdainių „Nevėžis“. Rungtynes nuo 17 val. transliuos BTV.



Komentarai:

Anonimas
laimiz is back!!
2020-03-07
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.