Įspūdingai sužaidęs „Pieno žvaigždžių“ legionierius tapo savaitės MVP

2020-03-09 11:17
Nuotr.: L.Šilkaitis
Nuotr. L.Šilkaitis

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda fiksavo geriausią seriją klubo istorijoje ir buvo nepralaimėjusi net 11 pirmų namų rungtynių „Betsafe–LKL“ čempionate. Visgi ta serija buvo nutraukta šeštadienį.

Panevėžiečių skriaudikais tapo Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai, išvykoje sudavę Nenado Čanako auklėtiniams smūgį ir laimėję dvikovą rezultatu 81:67.

Pirmu smuiku nugalėtojų komandoje griežė vienas ekipos lyderių Johnas Gillonas, surengęs vieną įsimintiniausių sezono pasirodymų ir taip tapęs naudingiausiu savaitės krepšininku.

John Gillon

John  Gillon
John  Gillon
MIN: 27.55
PTS: 14 (57.59%)
REB: 2.21
AS: 4.42
ST: 0.96
BS: 0
TO: 2.46
GM: 24

Amerikietis į varžovų krepšį įmetė 34 taškus (10/11 dvit., 3/5 trit.) ir surinko 35 naudingumo balus, taip užfiksuodamas geriausią asmeninį bei antrą geriausią lygos pasirodymą šiame sezone.

Kartu su juo į penketuką pateko Arnas Velička (Prienų „CBet“), Gytis Masiulis (Klaipėdos „Neptūnas“), Arnas Butkevičius (Vilniaus „Rytas“) bei Julius Jucikas (Utenos „Juventus“).

Geriausią karjeros pasirodymą „Betsafe–LKL“ pademonstravo ir Velička.

Įžaidėjas rungtynėse su Alytaus „Sintek–Dzūkija“ surinko 26 taškus, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir sukaupė 26 balus, taip sugrįžęs į sezono starte rodytą formą. Velička pasiekė geriausią karjeros rezultatą pataikydamas 5 tritaškius, įskaitant vieną iš pusės aikštės.

Jo vedami prieniškiai į savo sąskaitą įdėjo dar vieną pergalę, rungtynes laimėję 94:70.

Penketuke šį kartą vietą rado ir vieną lygos sezono rekordą pagerinęs uostamiesčio komandos puolėjas Masiulis.

Šis mače su „Šiauliais“ varžovus apdovanojo net 7 blokais ir taip pasiekė geriausią pasirodymą lygoje šį sezoną – iki tol du krepšininkai buvo blokavę po 5 varžovų metimus per rungtynes.

Žaidėjas blizgėjo ne tik gynyboje – jis taip pat įmetė ir 16 taškų bei su 29 naudingumo balais ryškiai prisidėjo prie 90:70 pasiektos pergalės ir nesunkiai pateko tarp savaitės naudingiausiųjų.

Geriausią sezono pasirodymą pakartojo ir Butkevičius, penketuke užimantis dar vieną krašto puolėjo poziciją.

„Ryto“ vedlys šeštadienio rungtynėse su Kėdainių „Nevėžiu“ vėl demonstravo savo universalumą ir antrą kartą sezone sukaupė 26 naudingumo balus (14 taškų, 6 atkovoti kamuoliai, 7 rezultatyvūs perdavimai).

Tai padėjo pasiekti pergalę – sostinės krepšininkai dvikovą laimėjo 96:75 ir po „Lietkabelio“ pralaimėjimo įsitvirtino antroje lentelės vietoje.

Penketuką šį kartą užbaigia „Juventus“ centras Jucikas.

Šis mače su Kauno „Žalgiriu“ sužaidė geriausias sezono rungtynes ir pademonstravo pavydėtiną taiklumą, nepramesdamas nė vieno metimo – jo sąskaitoje buvo 20 taškų (7/7 dvit., 1/1 trit., 3/3 baudos) bei 26 naudingumo balai.

Tiesa, net ir karšta Juciko ranka nuo nesėkmės uteniškių neišgelbėjo – žalgiriečiai namo išvyko iškovoję pergalę 91:82.



Komentarai:

Emma
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki apsilankę - http://getmeets.com
2020-03-09
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.