Čempionų lygos palaiminimo negavusi Soroko ekipa baigia sezoną Europoje

2020-03-09 22:03
Nuotr.: FIBA.com

Pauliaus Soroko atstovaujama Sasario „Dinamo“ ekipa nesulaukė palankaus Čempionų lygos sprendimo.

Italijos ekipa kreipėsi į Čempionų lygą su prašymu, jog Ispanijoje vyksiančios rungtynės su Burgoso „CB Miraflores“ ekipa vyktų be žiūrovų, mat kitu atveju jų ekipa neatvyks į rungtynes.

Vis tik Čempionų lyga į šiuos prašymus neatsižvelgė, o Sasario klubo atstovai savo pažadą tęsėjo. Italijos klubas pranešė, kad jie ruošiasi kelionei namo ir rytdienos dvikovoje nepasirodys.

„Neketiname rizikuoti komandos sveikata. Siekiant apsaugoti komandos žaidėjus bei personalą buvo užsakytas privatus skrydis namo“, – rašoma „Dinamo“ pranešime.

Pirmąją aštuntfinalio serijos dvikovą Sasaryje 84:81 laimėjo „CB Miraflores“. Serija tęsiasi iki dviejų laimėtų rungtynių, tačiau dabar „Dinamo“ ekipa turėtų gauti techninį pralaimėjimą, kuris užbaigs jos sezoną Europoje.



Komentarai:

Anonimas
Jeigu ispanai buvo pakviete pas juos zaisti, bet italai spec sugalvojo salygas kelti, tai piskit nx.
2020-03-10
+3
Atsakyti
Aurimas
Žinojo kad turbūt gaus Italai nes ispanai būtų žaidę su žiūrovais geriau taip pralaimėti be jokios panikos puiki Ispanų pergale su kuria ir sveikinu ir teisėjams išeiginė bus visi laimingi
2020-03-10
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.