Palankaus Eurolygos sprendimo nesulaukęs „Olympiakos“ artėjantį mačą turės žaisti Milane

2020-03-10 16:40
Nuotr.: V.Mikaitis

Pirėjo „Olympiakos“ klubas nesulaukė palankaus Eurolygos verdikto ir artėjančias rungtynes su Milano „AX Armani Exchange“ turės žaisti koronaviruso židinyje.

Graikijos klubas kreipėsi į Eurolygą, jog mačas su Milano ekipa būtų atidėtas arba būtų žaidžiamas neutralioje vietoje. Tarp pasiūlymų buvo Romos ir Genujos miestai.

Vis tik Eurolyga šį prašymą atmetė ir susitikimas vyks, kaip ir planuota Milane. Tiesa, į rungtynes nebus įleidžiami žiūrovai.

Tuo metu Graikijos valdžia uždraudė visus skrydžius į Šiaurės Italiją, tad „Olympiakos“ Milaną turės pasiekti pirmiau nusileidę kitoje šalyje arba atskristi į kitą Italijos miestą Lombardijos sostinę pasiekti autobusu.

„AX Armani Exchange“ ir „Olympiakos“ susitikimas vyks ketvirtadienį 21 val. 45 min. Lietuvos laiku.



Komentarai:

Eurolygos vadovai yra debilai. Vienas dalykas yra zaisti arenose be žiūrovų kur nera paskelbta karantino, visai kas kita zaisti karantino zonoje. O patys urodai rekia,kad jie atsizvelgia i kiekvienoje šalyje priimtus vakdzios sprendimus. Visa Itakija yra karantino zona ir draudziami visi masiniai renginiai.
2020-03-10
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.