Rokas Giedraitis Maskvoje turėtų sugrįžti ant parketo

2020-03-11 15:45
Nuotr.: Imago Sport – Scanpix
Nuotr. Imago Sport – Scanpix

Dėl sveikatos problemų dvigubą Eurolygos savaitę ir vieną Vokietijos čempionato mačą praleidęs Berlyno ALBA puolėjas Rokas Giedraitis jau treniruojasi su komanda.

Šią informaciją atskleidė ALBA vyriausiasis treneris Aito Renesasas, besitikintis, jog lietuvis ant parketo pasirodys artimiausiame Eurolygos mače Maskvoje su vietos CSKA.

„Prie traumuotų Timo Schneiderio ir Stefano Peno prisijungė Makai Masonas ir Kennethas Ogbe. Rokas Giedraitis, Peytonas Siva ir Johannesas Thiemannas atsigaudinėja ir sportuoja kartu, bet jie nėra geriausios formos po kelių praleistų treniruočių.

Rokas Giedraitis

Rokas  Giedraitis
Rokas  Giedraitis
MIN: 26.97
PTS: 13.76 (55.94%)
REB: 3.96
AS: 1.44
ST: 1.4
BS: 0.08
TO: 1.12
GM: 25

Su CSKA noriu, kad kovotume kaip visada ir man yra svarbiausia ne rezultatas, o komandos tobulėjimas“, – kalbėjo ispanas.

Giedraitis šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 27 minutes pelno po 13,8 taško, atkovoja po 4 kamuolius ir renka po 14,7 naudingumo balo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.