NBA lyga sezono nepratęs dar bent mėnesį

2020-03-12 21:52
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Šįryt kardinalius tvarkaraščio pokyčius dėl plintančio koronaviruso pradėjusi Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) sezono nepratęs dar bent 30 dienų, tviteryje skelbia NBA apžvalgininkas Bruce’as Arthuras.

Žurnalisto teigimu, tai yra laikotarpis, kurį komandoms įvardijo NBA lyga, tačiau tai tėra minimalus periodas ir jis priklauso tik nuo tolimesnės viruso situacijos.

Šį rytą Jutos „Jazz“ prancūzas Rudy Gobertas tapo pirmuoju lygos žaidėju, kuriam buvo nustatytas koronaviruso susirgimas, o į tai iš karto reaguoti ėmusi pirmenybių vadovybė paskelbė suspenduojanti sezoną. JAV žiniasklaida praneša, kad varžybos nevyks mažiausiai dvi savaites.

Goberto atstovaujama „Jazz“ pastarąją naktį Oklahomoje turėjo kautis su vietos „Thunder“. Nors nespėjo atvykti į Oklahomoje esančią „Chesapeake Energy“ areną, puolėjas jau buvo mieste ir ruošėsi žaisti, jei tik koronaviruso testas būtų buvęs neigiamas.

Dalis krepšininkų jau ruošėsi susitikimui, bet paskui jiems buvo liepta grįžti į rūbines. Praėjus pusvalandžiui, arenoje paskelbta, kad rungtynės nukeliamos dėl „nenumatytų aplinkybių“.

Vėliau buvo skelbiama apie dar vieną koronaviruso atvejį „Jazz“ ekipoje. Antruoju lygos krepšininku, užsikrėtusiu tokiu virusu, tapo Donovanas Mitchellas.



Komentarai:

hmm
rinktinej nba zaideju nematysim panasu kad
2020-03-13
-8
Atsakyti
Anonimas
px tas nba, prates veliau, tegu masto chebra ka daryt su keliauninkais kuriem poxui draudimai. lektuvai toliau skraido is tu vietu.
2020-03-12
-21
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.