Užsidariusių NBA žvaigždžių užsiėmimas – žiūrėti savo epizodus

2020-03-16 09:10
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Krepšinio pasauliui išgyvenant nežinomybę, kiek laiko truks įvykius paralyžiavusi koronaviruso pandemija, sportininkai išsimušė iš jiems būdingo sportinio ritmo. Negana to, jiems liepta izoliuoti save ir vengti viešųjų vietų. 

Krepšininkai su tuo tvarkosi skirtingai: vieni ėmė žaisti virtualius žaidimus, leisti laiką su šeima, sportuoti individualiai, o kiti tiesiog nežino kur dėtis. Iš nežinojimo, ką veikti, NBA žvaigždės taip pat ėmė žiūrėti savo epizodų rinkinius.

„Ar kas nors iš NBA krepšininkų ketinate žiūrėti savo epizodus „Youtube“ platformoje?“ – tviteryje rašė Bruklino „Nets“ gynėjas Spenceris Dinwiddie.

Donovan Mitchell

Donovan  Mitchell
Komanda: JAV rinktinė
Utah Jazz
Pozicija: PG, SG
Amžius: 23
Ūgis: 191 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: JAV

„Mažiausiai du kartus per dieną“, – šmaikštavo „Golden State Warriors“ superžvaigždė Stephenas Curry, šį sezoną spėjęs sužaisti tik penkerias rungtynes.

„Žmogau, visą dieną!“ – atsakė pirmąkart karjeroje „Visų žvaigždžių“ rungtynėse žaidęs Bostono „Celtics“ puolėjas Jaysonas Tatumas.

„Negaliu pasakyti, kad to nedarau“, – rašė Vašingtono „Wizards“ lyderis Bradley Bealas, šį sezoną fiksavęs karjeros rezultatyvumą (vid. po 30,6 tšk.).

„Kaip tik ruošiausi tai daryti“, – komentavo Filadelfijos „76ers“ žaidėjas Joshas Richardsonas.

„Nuo debiutinių metų iki šio sezono“, – atsakė Jutos „Jazz“ žvaigždė Donovanas Mitchellas.

Tiesa, pastarasis – vienas iš trijų koronavirusu užsikrėtusių NBA žaidėjų. Pirmuoju tapo jo komandos draugas Rudy Gobertas, o Detroito „Pistons“ puolėjas Christianas Woodas kol kas yra paskutinysis, kuriam buvo diagnozuotas užsikrėtimas.

Gražiausi paskutiniosios NBA savaitės momentai:



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.