Bruklino „Nets“ ekipoje – keturi koronavirusu infekuoti krepšininkai

2020-03-17 22:18
Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Koronavirusas ir toliau kelia pavojų Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) krepšininkams.

Pranešama, kad keturių Bruklino „Nets“ krepšininkų testai dėl koronaviruso yra teigiami, jie yra izoliuoti ir prižiūrimi gydytojų.

Virusu apsikrėtusių krepšininkų pavardės pranešime nėra skelbiamos. Tiesa, kiek vėliau paaiškėjo, jog vienas iš paveiktų krepšininkų yra komandos superžvaigždė Kevinas Durantas.

Komandos pranešime teigiama, kad vienas iš žaidėjų patiria ligai būdingus simptomus, o likę trys nejaučia simptomų ir jaučiasi gerai.

Organizacija šiuo metu aiškinasi, kas kontaktavo su žaidėjais, įskaitant ir pastarąsias lygos rungtynes, o visi komandos žaidėjai, treneriai ir personalo darbuotojai yra karantinuojami.

Kovo 5 d. Brukline rungtyniavo Jonas Valančiūnas, kai jo atstovaujama Memfio „Grizzlies“ „Nets“ krepšininkus sutriuškino 118:79.

Iki šiol virusas buvo palietęs tris stipriausios pasaulio krepšinio lygos žaidėjus: Jutos „Jazz“ duetą Rudy Gobertą ir Donovaną Mitchellą bei Detroito „Pistons“ aukštaūgį Christianą Woodą.



Komentarai:

gg
Ne infekuoti, o užkrėsti. Kam delfį aklai kopijuot?
2020-03-18
+10
Atsakyti
Anonimas
siaubas
2020-03-17
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.