Po žeidžiančios Trumpo žinutės – įniršusio Lino atkirtis

2020-03-18 18:49
Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Azijos krepšinio žvaigždė Jeremy Linas nepraleido pro akis JAV prezidento Donaldo Trumpo išstojimo socialiniame tinkle „Twitter“.

Trumpas išreiškė palaikymą nuo koronaviruso nukentėjusiems žmonėms ir verslams, o kaltę dėl viruso suvertė būtent Kinijai. 

„JAV stipriai prisidės prie pagalbos pramonės sektoriams, tokiems kaip oro linijos ir kitiems, kurie ypatingai nukentėjo nuo Kinijos viruso. Būsime stipresni nei bet kada!“ – rašė Trumpas.

Toks išsireiškimas labai nepatiko Linui.

„Linkiu, kad taip pat stipriai galėtumėte padėti pažeidžiamiems žmonėms, kurie nukentės dėl netinkamo viruso suvaldymo, bei tiems, kuriuos paveiks jūsų skatinamas rasizmas, – atšovė supykęs krepšininkas. – Ir nenoriu nieko girdėti apie vokiškus tymus ar ispanišką gripą, kadangi kasdien Azijos amerikiečiams nuolatos yra grasinama ir jie yra fiziškai puolami.

Suprantu, kad tokia subtili antikinietiška žinutė kelia tik daugiau neapykantos azijiečių adresu.“



Komentarai:

Anonimas
Nieko nuostabaus. Linas visada buvo snowfleiku.
2020-03-19
+2
Atsakyti
Anonimas
galejo pasakyt \'wuhano virusas\' ar panasiai, kinai viska padare is savo puses kad sustabdytu virusa ir patys nukentejo ne ka maziau jei ne daugiau nei vakaru salys, salis su 1.3 mlrd gyventoju ir didzioji dauguma su tuo virusu niekaip susije net nera
2020-03-18
-17
Atsakyti
djgaffer
Šį kartą Trumpas teisybė pasakė.O kad Linas kažkur rasizmą įžvelgia,tai čia jau jo bėdos.Bandoma ieškoti kažkokių kabliukų,nes matos,kad Linui Trumpas nepatinka.Tačiau šį kartą Linas pats apsijuokė.
2020-03-18
+31
Atsakyti
Tai kad sikart Trumpas teisus o Linas apsiputojas klykauja tik, neaisku kas is tiesu paleido ta virusa bet visiem aisku kad jis pradejo plisti butent is kinijos o ne is kazkur kitur.
2020-03-18
+33
Atsakyti
ATI
Viduramziais maras, dabar korona. Visi brudai ateina is kinu...
2020-03-18
+39
Atsakyti
Anonimas
Niekam nerupi kazkokio jobano lino nuomone. Kinai prisiko visam pasauliui dabar paleis propagandine banga bandyti nusiplauti nuo atsakomybes. Ir aisq leftistinems zertvoms geriau kinas nei Trumpas xD Trumpas nuo rinkimu pergales jau sake kad reik grieztinti tvarka su kitatauciu keliavimais. Dabar visas pasaulis kencia kaip zaraza isplito situ emigrantu deka.
2020-03-18
+16
Atsakyti
smh
Trumpas net nezino cju kas cia per linas jam raso
2020-03-18
+11
Atsakyti
šlykštus nachališkas melas. kinai pridirbo ir tai dabar plačiai meluoja neva amerika sukūrė
2020-03-18
+16
Atsakyti
TD
Visur rasizmas vaidenasi
2020-03-18
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 12

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.