Cubanas: „Jei reikėtų, statyčiau, kad sezonas atsinaujins gegužę“

2020-03-25 22:01
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Dalaso „Mavericks“ savininkas Markas Cubanas tikisi, kad NBA sezonas galės sugrįžti dar gegužės mėnesį.

„Šiuo metu niekas neturi idealios informacijos, bet kalbėjau su ligų kontrolės bei prevencijos centru ir jeigu reiktų statyti už tai, ar sezonas prasidės prieš ar po birželio 1-osios, aš rinkčiausi prieš“, – vienai iš Dalaso televizijų sakė „Mavs“ savininkas.

„Tikiuosi, kad gegužės viduryje grįšime į įprastas vėžes ir NBA vyks rungtynės. Galbūt be žiūrovų, tačiau mes žaisime rungtynes“, – pridėjo Cubanas.

Šį sezoną metami tritaškiai

37%
15,3
Pataiko: 15,3
Taiklumas: 36,9%
Vieta lygoje: 2
Geriausias pasiekimas: 24
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Tim Hardaway

ESPN reporteris Adrianas Wojnarowski gan neseniai teigį, kad pagal geriausią scenarijų NBA galėtų sugrįžti tik antroje birželio pusėje, tačiau Cubanas tikisi, kad viskas išsispręs greičiau.

„Sportas žaidžia itin svarbų vaidmenį. Žmonės nori už kažką sirgti ir dėl kažko džiaugtis. Jeigu „Mavs“ ir visa NBA galės grįžti į aikštes bei žaisti gegužės mėnesį... Sportas yra tai, ko mums dabar reikia“, – užbaigė Dalaso ekipos savininkas.

NBA sezoną sustabdė kovo 12-ąją, kuomet buvo patvirtinta, kad koronavirusu užsikrėtė Jutos „Jazz“ puolėjas Rudy Gobertas.



Komentarai:

Anonimas
manau geguze yra gan ankstokas terminas zinant kaip isibujoja tas virusas usa
2020-03-26
+2
Atsakyti
Ceska
seniuk, 2021 metu geguze nebent
2020-03-26
-7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.