WNBA naujokų biržos ceremonija vyks be dalyvių

2020-03-26 17:56
Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

COVID-19 viruso pandemija nesudarys problemų WNBA naujokų biržai įvykti, kaip buvo ir planuota – birželio 17-ąją. Lygos vadovybė pranešė, kad renginys bus organizuojamas pirminę numatytą dieną Atlantoje, „State Farm“ arenoje.

Tiesa, naujokų birža bus organizuojama virtualiai: be biržos dalyvių, svečių ir žiniasklaidos atstovių. 

WNBA komisarė Cathy Engelbert komandų pasirinkimus skelbs tiesioginės transliacijos metu, įvykius nušvies ESPN2 kanalas. Aukščiausiai pakviesti talentai nuotoliniu būdu prisijungs prie renginio ir atsakys į klausimus.

Per naujokų biržą planuojama pagerbti šviesią ateitį krepšinį turėjusią Kobe Bryanto dukrą Gianną, Payton Chester ir Alyssą Altobelli – jos žuvo tragedija virtusia sraigtasparnio katastrofoje. 

Moterų krepšiniui ypatingą dėmesį skyrusiam Bryantui duoklė bus atiduota ne tik renginio metu, bet ir artėjančio sezono metu. 

Pirmas naujokų biržos šaukimas priklauso Niujorko „Liberty“, antras – Dalaso „Wings“, trečias – Indianos „Fever“, ketvirtas – Atlantos „Dream“, penktas – „Wings“, per mainus jį įgijusi iš Finikso „Mercury“.

Prognozuojama, kad aukščiausiai bus pasirinkta gynėja Sabrina Ionescu. Tarp penketuko taip pat – Satou Sabally, Lauren Cox, Chennedy Carter ir Ruthy Hebard.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.