„Knicks“ „Madison Square Garden“ darbuotojams skirs daugiau nei 2 mln. dolerių

2020-03-28 22:05
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Koronavirusui paralyžiavus NBA sezoną, pajamų netenka ir didžioji dalis arenų darbuotojų.

Kitų komandų pavyzdžių nusprendė ir Niujorko „Knicks“ klubas. Pranešama, kad specialiame fonde Niujorko ekipa surinko 2,3 mln. dolerių, kurie bus skirti „Madison Square Garden“ arenos darbuotojų atlyginimams.

Darbuotojai atlyginimus tikrai gaus bent iki gegužės 3-iosios dienos.

Nors surinkta fondo suma ir išskirstyta į tris dalis, tačiau galima sakyti, kad visais pinigais pasirūpins „Knicks“ savininkas Jamesas Dolanas, mat jam priklausanti „Madison Square Garden“ ir „Dolan Family Foundation“ labdaros fondai skyrė po 1 mln. dolerių, o dar 300 tūkst. dolerių pridėjo arenos vadovų komanda.

Prie labdaringos veiklos prisidėjo ir Oklahomos „Thunder“ puolėjas Danilo Gallinari, kuris pasirūpino, reikalingų priemonių kovoje su koronavirusu, finansavimu. Italas padengs 400 testų, apsauginių pirštinių bei kaukių sąskaitas.

„Tam yra poreikis ir jei aš galiu padėti, aš padėsiu. Tai yra tai, ką jaučiu, kad noriu ir turiu daryti. Žinant, kas vyksta mano šalyje ir ką turėjo ištverti mano šeima Prancūzijoje bei Italijoje...

Jei galėtume išvengti arba sumažinti kai kurias problemas, su kuriomis pačioje pradžioje susidūrė Italija, tai jau būtų gerai“, – ESPN teigė Gallinari.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.