Negirdėta Anthony istorija: „LeBronas man išgelbėjo gyvybę“

2020-03-29 07:54
Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) veteranas Carmelo Anthony papasakojo istoriją, kuri galėjo baigtis tragiškai.

Su Dwyane'u Wade'u prie instagramo tiesioginės transliacijos susėdęs Anthony prisiminė atostogas Bahamuose, kuriuose be jų taip pat ilsėjosi Chrisas Paulas ir LeBronas Jamesas.

„Iššokome iš laivo, kad nuplauktume prie uolos ir dėl šio įvykio buvo mano kaltė, nes likau paskutinis, norėdamas pamatyti barakudas, – pasakojo Anthony. – Vėjas buvo didžiulis, srovė nunešė mane į kitą pusę.“

Carmelo Anthony

Carmelo  Anthony
Komanda: Portland Trail Blazers
Pozicija: SF
Amžius: 35
Ūgis: 203 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Merilendas, JAV

„Mes tavęs nematėme“, – pridėjo Wade'as.

Vis dėlto 35-erių krepšininko gelbėtoju tuomet tapo LeBronas, anot Anthony, išgelbėjęs jo gyvybę.

„Mintyse sukosi blogiausios mintys, tačiau tuomet pažvelgiau į viršų ir pamačiau LeBroną, iššokusį iš laivo kaip kokį MacGyverį (serialo veikėjas). Jis čiupo mano ranką ir irdamasis tempė mane į kitą pusę. LeBronas tikrai išgelbėjo mano gyvvybę ir labai tai vertinu“, – prisiminė atletas.

LeBronas ir Anthony į NBA buvo pašaukti 2003-aisiais ir greitai tapo vienais iš geriausių draugų.



Komentarai:

djgaffer
Bronius ne tik aikštėje didvyriškai žaidžia,tempia komandą paskui save,bet ir gyvenime elgiasi didvyriškiai bei ištraukia draugus iš rimtų bėdų.Pagarba.
2020-03-29
+11
Atsakyti
Klajoklis
Patikslinimas: visa ivyki stebejo 5 apsauginiai, 4 profesionalai-gelbetojai bei 2 igulos nariai. buvo stilis ir kelios nedideles bangeles 15 metru distancijoje iprasto pavojaus nekele, o tai, kad „Mintyse sukosi blogiausios mintys, tačiau tuomet pažvelgiau į viršų ir pamačiau LeBroną, iššokusį iš laivo kaip kokį MacGyverį" - tai tip perdetas afro...zmoniu savisaugos jausmas.
2020-03-29
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.