Akibrokštas prieš „NBA2K“ turnyrą: „2K“ vadovas Cousinsą pavadino necenzūriniu žodžiu

2020-04-01 22:09
Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

„NBA2K“ žaidimo kūrėjams besidžiaugiant išdegusiu planu surengti virtualų turnyrą, kuriame varžytųsi NBA krepšininkai, vienas „2K“ kompanijos atstovų Ronnie Singhas paslydo lygioje vietoje ir užsitraukė DeMarcuso Cousinso nemalonę.

Skaitmeninės rinkodaros direktoriaus pareigas einantis žaidimo fanatikas realizuojama idėja džiaugėsi su bičiuliais bendraudamas per tiesioginę transliaciją, bet kalbėdamas apie turnyre dalyvausiantį Cousinsą pamiršo, jog pokalbis transliuojamas internete.

„Cousinsas yra toks b***s, kad jau dabar matau jį sakant „aš nenoriu imtis šito šūdino reikalo“. Jau nekalbant, kad jo žaidimas būtų per daug erzinantis“, – pasisakė socialiniuose tinkluose slapyvardžiu „Ronnie2K“ žinomas „2K“ vadovas.

DeMarcus Cousins

DeMarcus  Cousins
Komanda:
Pozicija: C
Amžius: 29
Ūgis: 211 cm
Svoris: 122 kg
Gimimo vieta: JAV

Cousinsas sureagavo į tokį Singho išsireiškimą tviteryje pasidalindamas animacija, kurioje sėdintis vyrukas nusitaiko pirštu.

„Brolau, stresinėje situacijoje pasisakiau ypatingai kvailai, kas tikrai nėra taip, kaip galvoju apie tave, – atsiprašinėti ėmė Singhas. – Mano klaida, už kurią nuoširdžiai atsiprašau. Pasismaginkime šį savaitgalį, parodyk, ką sugebi, ir ar gali tapti karūnuotu čempionu.“

Penktadienį prasidėsiančiame turnyre dalyvaus ir Domantas Sabonis. Lietuvis aštuntfinalyje susikaus su Montrezlu Harrellu, o Cousinso lauks akistata su Andre Drummondu.

Turnyras vyks 10 dienų, jį transliuos ESPN.

Visos pirmojo etapo poros:

  • Kevinas Durantas – Derrickas Jonesas
  • Trae Youngas – Harrisonas Barnesas
  • Hassanas Whiteside‘as – Patas Beverley
  • Donovanas Mitchellas – Rui Hachimura
  • Devinas Bookeris – Michaelas Porteris
  • Andre Drummondas – DeMarcusas Cousinsas
  • Zachas LaVine‘as – DeAndre Aytonas
  • Montrezlas Harrellas – Domantas Sabonis


Komentarai:

Anonimas
pasake runis ka galvoja, o pagautas jau apie stresines situacijas kalba, neva paprastai net negalvoja taip :D kitaip sakant nieko naujo, dviveidiskumas ten iauges.
2020-04-05
-3
Atsakyti
Kg
Tas Ronnie - debilas. Jau ne pirmą kartą viešai apsivemia. O dėl reklamos ir pinigų vietoj atsiprašymo Cousins\'ui ir kotą nuplautų, kad tik žaistų. Kalbant apie 2k20, tai ten gryniausias mėšlas. Per visus galus eskaluojama, kad 2k21 bus įspūdingas. Turėtum būti silpnaprotis, jei sugebėtum pagaminti kažką baisiau už 20 versiją.
2020-04-03
+5
Atsakyti
Anonimas
Arba jeigu ji fagotu butu pavadine, tada sodomitu karaliai paduotu ta zmogu i teisma uz zmogaus teisiu pazeidima.
2020-04-02
+1
Atsakyti
...
Nieko cia tokio, svarbiausia ne nigeru pavadino nes tada butu rasizmo skandalas.
2020-04-02
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.