„Olympiakos“ direktoriaus prognozė – klubai gali netekti 50 proc. pajamų

2020-04-07 17:40
Nuotr.: Basketnews.lt/D.Lukšta
Nuotr. Basketnews.lt/D.Lukšta

Pirėjo „Olympiakos“ generalinis direktorius Nikos Lepeniotis mano, kad dėl koronaviruso klubai gali netekti net 50 procentų pajamų.

Jis paaiškino, kad komandos didžiausią dalį sezono pinigų gauna balandžio, gegužės ir birželio mėnesiais, o tai sudaro apie 45-50 procentus metinių pajamų.

„Susiduriame su finansine katastrofa. Absurdas kalbėti apie sportininkų teises, kurios grindžiamos jų dabartinėmis sutartimis, ar nuostolių pasidalijimą tarp klubų ir sportininkų. Visos komandos patirs nuostolių, kokių dar nėra turėjusios.

Krepšininkams mokame atlyginimus už 10 mėnesių, o sezonas buvo nutrauktas po 6 mėnesių ir 12 dienų. Jie negaus algų tik už 3 mėnesius ir 18 dienų, o klubai per šį laiką neteks 45-50 procentų viso sezono pajamų.

Mūsų pagrindinis tikslas nėra sunaikinti vieni kitus ar parodyti savo galią. Mūsų tikslas yra rasti balansą ir bendradarbiaujant pradėti naują erą“, – sakė graikas.

„Olympiakos“ šį sezoną žaidė tik Eurolygoje. Prieš sustabdant sezoną ekipa buvo laimėjusi 12 kartų ir suklupusi 16 sykių.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.