Pešičius įžvelgia neteisybę: „Sunku patikėti, kad „Šlovės muziejuje“ nėra Kukočiaus“

2020-04-08 08:04
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr. D.Lukšta

Legendinis Kroatijos krepšininkas Toni Kukočius trečią kartą paeiliui buvo tarp pretendentų patekti į Jameso Naismitho „Šlovės muziejų“, tačiau ir vėl liko už borto.

Tokia žinia nepatiko „Barcelonos“ strategui Stetislavui Pešičiui, kuris Kukočių treniravo Jugoslavijos jaunimo rinktinėse.

„Su visa pagarba patekusiems į „Šlovės muziejų“, sunku patikėti, kad jame vis dar nėra Kukočiaus. Nežinau, tai juokinga ar liūdna, bet gyvename pasaulyje, kur viskas yra suderinama iš anksto, o Kukočius nėra to dalis“, – piktinosi Serbijos krepšinio specialistas.

Toni Kukoc

Toni  Kukoc
Pozicija: SF
Amžius: 51
Ūgis: 211 cm
Svoris: 107 kg
Gimimo vieta: Splitas, Kroatija

„Manau, kad šiandien nėra nė vieno krepšinio entuziasto, kuriam nepatiktų Kukočius, – tęsė 70-metis. – Tiesiog neįmanoma nemylėti jo ir ne tik dėl to, ką jis davė krepšiniui. Kukočius yra nuostabi asmenybė ir tai nėra mano vieno nuomonė, o ir visų kitų strategų, kurie jį treniravo bei kartu žaidusių krepšininkų.“

Kukočius per karjerą iškovojo po tris NBA (su Čikagos „Bulls) ir Eurolygos titulus (su „Jugoplastika“), o 1990-aisiais su Jugoslavija laimėjo pasaulio čempionatą ir tapo turnyro MVP.

211 cm ūgio buvęs krepšininkas NBA rungtyniavo 1993-2006 metų laikotarpiu ir iš viso sužaidė 846 rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 11,6 taško, 4,2 atkovoto kamuolio ir 3,7 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Kad tas šlovės muziejus senai praradęs savo žavesį. Jei tik didesnė žvaigždėle nors žaidimas buvo š jau hall fame. Ten praktiškai 70% dabar patenka turėjai 18pts vidurkį
2020-04-08
-3
Atsakyti
djgaffer
Keista,kad toks puikus žaidėjas dar neįtrauktas į Šlovės muziejų.Vienas geriausių užsieniečių,žaidusių NBA,bet trys metai iš eilės neįtraukiamas.Na,teks dar palaukt,kažkada juk tikrai ten bus.
2020-04-08
-3
Atsakyti
Anonimas
Kukocius vertas i sloves muzieju, dar ne tokie yra pateke
2020-04-08
Atsakyti
Ceska
Jomanto irgi nera
2020-04-08
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.