Rudy Fernandezas užsiminė apie karjeros pabaigą

2020-04-18 20:39
Nuotr.: CHINE NOUVELLE/SIPA-Scanpix
Nuotr. CHINE NOUVELLE/SIPA-Scanpix

2020-ųjų pradžioje su Madrido „Real“ naują sutartį pasirašęs Rudy Fernandezas užsiminė apie karjeros pabaigą.

35-erių veteranas su „Karališkuoju“ klubu pratęsė bendradarbiavimą dar dvejiems metams, kurie, anot krepšininko, gali būti paskutiniai jo karjeroje.

„Būsiu 37-erių, kai baigsis mano kontraktas, todėl mėgausiuosi šiais metais, nes jie gali būti paskutiniai karjeroje, – sakė ispanas. – Tokiame amžiuje turi žiūrėti sezonas po sezono ir tuomet priimti sprendimus dėl ateities.

Rudy Fernandez

Rudy  Fernandez
Rudy  Fernandez
MIN: 19.96
PTS: 8.12 (46.11%)
REB: 2.04
AS: 2.04
ST: 0.96
BS: 0.12
TO: 0.64
GM: 25

Artėju prie pasitraukimo, bet šiuo metu jaučiuosi gerai komandoje ir man patinka vaidmuo joje. Kai pamatysiu, kad nebegaliu būti naudingas, užleisiu kelią jaunesniems.“

Atsakinėdamas į gerbėjų klausimus socialiniame tinkle Fernandezas įvardino ir įsimintiniausias karjeros rungtynes.

„Nepaisant pralaimėjimo, olimpinių žaidynių finalas Pekine su JAV rinktine, – įsimintiniausią mačą įvardino Fernandezas. – Tos rungtynės buvo neįtikėtinos. Taip pat įsimintinas buvo Europos čempionato finalas 2009-aisiais, kur, nepaisant blogos pradžios, įveikėme serbus apie 20 taškų persvara.“

196 cm ūgio puolėjas „Real“ atstovauja nuo 2011-ųjų, kai grįžo į Europą po praleistų ketverių metų Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA).

Šį sezoną ispanas Eurolygoje vidutiniškai per 19 minučių pelnė po 8,1 taško, atliko po 2 rezultatyvius perdavimus ir rinko po 9,3 naudingumo balo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.